3. novembra dienas horoskops – neklausies baumās!

1

AUNS Problēmas darbā paliks arvien intensīvākas. Pienākumus uztver mazliet nopietnāk, nedari neko uz ātru roku.

2

VĒRSIS Ja plāno atvaļinājumu, tad šobrīd tev ir jāiespringst. Uzradīsies daudz darbu, bet centies tos padarīt. Nenovērs acis no svarīgākā!

3

DVĪŅI Būs jādomā par finansiālām lietām, lai arī cik ļoti to negribētos. Nokārto parādus, lai nebūtu lietas, par ko uztraukties.

4

VĒZIS Noskaidrosies neskaidrās detaļas. Pavadi laiku, domājot par to, kā savest sevi kārtībā, bet neaizmirsti par ieplānotajiem darbiem.

5

LAUVA Ja neesi domājis par to, ko iesākt neveiksmes gadījumā, ir pienācis pēdējais laiks. Būs lieli pārsteigumi, un ne visi pārāk pozitīvi.

6

JAUNAVA Vari droši uzsākt jauno, ko esi izdomājis. Jebkādas aktivitātes šodien uz tevi atspaidosies pozitīvi. Nekāda negatīvisma un pesimisma!

7

SVARI Ir īstais laiks, lai dibinātu kontaktus ar īstajiem cilvēkiem – tev tie būs noderīgi. Izturies pieklājīgi, neaizsvilies par mazām lietām.

8

SKORPIONS Beidz domāt par savām problēmām, pievērsies svarīgākām lietām. Tu pārāk nomāc sevi ar sīkumiem, centies atbrīvoties.

9

STRĒLNIEKS Lai arī cik ļoti tu to nevēlētos, prāts klīdīs uz to slideno pusi. Mēģini atvērties tuviem cilvēkiem, viņi tev palīdzēs.

10

MEŽĀZIS Šodien būsi liels perfekcionists, tomēr ir brīži, kad jāpiebremzē. Negaidi pilnīgu emocionālo atbalstu, būs jātiek galā pašam.

11

ŪDENSVĪRS Viss būs atkarīgs no tavām domām. Tām šodien ir ļoti liels spēks. Centies būt maigs pret citiem, būs viegli viņus aizvainot.

12

ZIVIS Vajadzēs prast runāt, bet kaut kā tas šodien neies. Apkārt grozīsies ļoti gudri cilvēki, pašam būs šajā lietā jāpieliek šādas tādas pūles.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment