3 padomi no speciālistiem kā vīriešiem efektīvi kopt taukainu sejas ādu

1.Izvēlies pareizo mazgāšnas līdzekli

Veikalu plaukti vai lūzt no plašā kopjošās kosmētikas klāsta un katram ir uzskaitītas tik daudz labās īpašības, ka nereti mēs apmulstam. Taukainas ādas produkti nereti ir pieskaitīti pie problemātiskas ādas produktiem, kas patiesībā ir domāti tiem, kam veidojas pūtītes un āda taukojas tās problemātiskā stāvokļa dēļ. Ja tev nav pūtīšu, piņņu vai izsprostotu poru, tad tev visdrizāk šos produktus pirkt nevajadzētu. Visabāk tev derēs kombinētas sejas ādas kopšanas līdzekļi. Izvēlies maigu sejas mazgāšanas līdzekli un attīrošu toniku vai losjonu. Seja no rīta un vakarā būtu jānomazgā ar mazgāšanas līdzekli un pēc tam jānotīra ar toniku vai losjonu. Dienas laikā losjonu vari izmantot atkārtoti, tikai šim nolūkam vajadzētu izvēlēties losjonu sausai ādai, lai tev nevajadzētu pēc tam uzklāt sejas krēmu. Ar mazgāšanas līdzekli seju gan nevajadzētu mazgāt biežāk kā 2x dienā.

2.Izvēlies pareizo sejas krēmu

Līdzīgi kā ar mazgāšanas līdzekli, tev nevajadzētu pirkt krēmu, kas ir domāts problemātiskai ādai. Pērc krēmu, kas ir domāts kombinētai sejas ādai. Uzklāj to pēc sejas apstrādes ar mazgāšanas līdzekli un losjonu 2x dienā. Ja tu labprāt lietotu dažādus krēmus – vienu no rīta un otru vakarā, tad “dienas” krēmu izvēlies ar SPF, bet “nakts” krēmu ar retinolu (nekādā gadījumā nemaini secību – retinols padara ādu jutīgu pret sauli). Neuztraucies, ja redzi, ka retinolu saturoši krēmi ir domāti novecojušai ādai – tie ļoti labi der taukainai sejas ādai.

3.Izvēlies pareizo sejas sūklīti

Sūklītis noderēs sejas mazgāšanai, jo ar sūklīti tu precīzāk notīrīsi visu seju. Seju gan nevajadzētu berzt – pietiks ar vieglām apļveida kustībām, lai iegūtu tīru sejas ādu. Pēc katras sūklīša lietošanas reizes to noteikti vajadzētu izmazgāt un izžāvēt, lai tajā nekrātos baktērijas.

Lasi vēl: Krievu māksliniece lellēm zīmē dabīgus sejas vaibstus, lai popularizētu dabīgu skaistumu (FOTO)

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment