Neticamas un pat hipnotizējošas pasaules vietas – ieskaties un uzzini, kur tās ir! (FOTO)

Pasaule ir tik krāšņa un katrā valstī ir kas unikāls, kas atbilst gandrīz ikviena interesēm. Ja meklē meditācijas cienīgus galamērķus, tad uzskati, ka esi tos atradis! Ieskaties un uzzini, kur tie atrodas!

Danxia Landform ģeoloģiskais parks

Atrodas Shaoguan, Ķīnā. Varbūt uz pirmā acu uzmetiena šķitīs, ka parks ir mākslīgi veidots, bet patiesībā šādu krāsu gammu veido lielais minerālu sastāvs smilšakmenī – katra no minerālvielām šeit iegūst savu nokrāsu.

Sāls alas

Atrodas Jekaterinburgā, Krievijā. Šīs ir pamestas raktuves, kuras klāj pārsvarā karnalīts un sāls, kopīgi rada šos krāsainos meistardarbus. Diemžēl šīs alas likumīgi apmeklēt var tikai tad, ka apmeklējums ir saskaņots ar Jekaterinburgas amatpersonām.

Caño Cristales

Upe atrodas Kolumbijā. Šo vietēji medz dēvēt arī par 5 krāsu upi vai šķidro varavīksni. Šādas nokrāsas izraisa upea flora – tur aug ļoti daudz Podostemaceae dzimts augu.

Ledus alas

Atrodas Kamčatkā, Krievijā. Gandrīz kilometru garais tunelis ir ieguvis jaunas nokrāsas pateicoties tā “griestos” spīdošajai saules gaismai. Šī ala ir veidojusies no karstā avota ūdens, kas tecējis cauri ledājam.

Hillier ezers

Atrodas Austrālijā. Šī ezera ūdens krāsa ir mistērija vēl joprojām. Ir pētnieki, kas uzskata, ka šāda krāsa veidojusies, jo īpaša aļģu šķirne reaģē ar sālsūdeni (šajā ezerā ir nevis saldūdens, bet sālsūdens).

Fly Geyser karstais avots

Atrodas Black Rock tuksnesī, Nevadā, ASV. Šis dabas fenomens savu krāsu ir ieguvis no termofīliskajām aļģēm, kas , krāsojas atkarībā no geizeru un āra temperatūras svārstībām.

Lasi vēl: 4 apbrīnojamas pasaules vietas, kurās valda dzīvnieki!

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment