3 tēju veidi, kas spēs stiprināt tavu veselību

1. Rooibos tēja

Šis Dienvidāfrikas augs – tava jaunā recepte, lai notievētu. Šī tēja paātrina metabolismu un lieliski sadedzina taukus.  Turklāt, tas var pat novērst tauku šūnu veidošanos. Šī tēja nesatur kofeīnu. Šī tēja tiek iegūta no sarkankrūma adatveidīgājām lapām. Kā arī ļoti iecienīt sportistu vidū.

2. Assam tēja

Ja tev nepatīk kafijas garša, bet nevari dienas otro pusi iztikt bez enerģijas uzlādēšanas, iedzer tēju Assam. Šī Indijas šķirnes tēja satur 86 mg kofeīna (gandrīz tik pat daudz cik kafija) – tēja palīdz koncentrēties. Kā arī, šī tēja nebojā tavas ādas stāvokli, kā to dara citas tējas.

Noteikti iegaumē:

Tēja “Angļu brokastis”. Ja tu esi pieradis vārīt tēju, tā kā to mīl angļi – stipru, saldu un ar pienu – tad esi uzmanīgs. Dažas tasītes nenāks par ļaunu, bet ja tu dzer vairāk par septiņām reizēm dienā, tad par 50 % palielināsies risks saslimt ar vēzi. Tev šķiet, ka 7 krūzes dienā ir ļoti daudz, bet Lielbritānijā tā notiek, jo 25% vīrieši dienā izdzer aptuveni 7 krūzes. 

3. Karkades jeb Hibiscus tēja

Jau asinis vārās no stresa? Pamēģini izdzert trīs krūzītes dienā ar šo tēju. Dzerot daudz šīs tējas, var pazemināt asinsspiedienu, līdz ar to samazinās risks saslimt ar insultu  un infarktu.

Atceries!

Ja tu dzer pārāk karstu tēju risks saslimt ar vēzi var palielināties.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment