3 vienkārši soļi, kā atrast savu īsto aizraušanos

1. Pārstāj mēģināt noteikt, kāda ir tava aizraušanās.

Mēģinājumi sevi piespiest radīt ideju par savu sapņu karjeru visticamāk būs neveiksmīgi. Īstais darbs pie tevis atnāks dabiskā veidā, kad tu pārstāsi tik daudz par to satraukties un vienkārši iesi tālāk pie šī raksta nākamajiem diviem soļiem. Visums var tev parādīt tavu aizraušanos arī bez tavu smadzeņu pārliekas piepūles.

2. Pacel savas vibrācijas.

Jo augstākas tavas vibrācijas, jo ticamāk, ka tu pievilksi karjeru vai aizraušanos, kas tevi padarīs patiesi laimīgu. Saskaņā ar pievilkšanās likumu, tu dzīvē saņem tikpat daudz pozitīvas (vai negatīvas) enerģijas, cik izstaro. Ja tu izstarosi pozitīvu enerģiju, tā ienesīs tavā dzīvē daudz kaislību un aizraujošu, jautrības pilnu brīžu.

3. Dari to, ko vēlies, tad, kad vēlies.

Tā vietā, lai slātu cauri dienai, darot to, ko no tevis sagaida citi vai to, ko tev šķietami vajadzētu konkrētajā brīdī darīt, izlauzies no rutīnas un seko savām sajūtām. Uzticies intuīcijai un jautā sev, ko tev patiešām vajadzētu darīt? Ko tu šajā brīdī visvairāk vēlies?

Pat ja tavs dienas darāmo darbu saraksts ir pilns ar pienākumiem, kas nesagādā sevišķi daudz prieka, tu joprojām vari vismaz ļaut sev tos paveikt tādā secībā, kāda tev iekšēji šķiet vispieņamamākā un patīkamākā.

Un, protams, – līdzko uzrodas iespēja padarīt ko jautru un interesantu – grāb to ciet!

Ja tu sekoši šiem padomiem, drīz vien tu sāksi izbaudīt “darīšanu”, un tev gribēsies darīt arvien vairāk. Un jo vairāk tu darīsi, jo vairāk apstākļu un iespēju ļaus tev pietuvoties savai patiesajai kaislībai un sapņu darbam. Ļaujies procesam – tava aizraušanās tevi var sasniegt dažādos veidos. Kā tas notiks, to izlems visums.

Avots: in5d.com

Avots:

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment