3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa sola panākumus (21. līdz 27. marts)

Auns

…Svarīgi apzināties, ka situācijas, kurās pietrūkst neatlaidība un uzņēmība, ir radušās ar nolūku- lai iemācītu Aunam, ka neviens cits viņa vietā neko nedarīs- pašam ir jāmaina tas, kas nepatīk un jāuzņemas atbildība par savu dzīvi 100%. Visu nedēļu ir ieteicams meklēt informāciju un iespējas par to, kā pietuvoties savam sapnim par personīgo un finansiālo neatkarību. Visi lēmumi, ko šonedēļ pieņemsiet, atstās pozitīvas sekas nākotnē, tāpēc nebaidieties un speriet soli uz priekšu!

Lauva

Nedēļas otra puse solās būt priecīgiem notikumiem piepildītāka, nekā pirmā, taču tas nav iemesls bēdām. Kopumā šonedēļ aktuāli būs jautājumi, kas skar jūsu personīgo izaugsmi un karjeras, darba jautājumus. Plutons atrodas jūsu 6. mājā, kas nosaka darba apstākļus un veselības stāvokli. Tā kā šī planēta rada kaut ko jaunu, tad pavisam iespējams, ka šonedēļ piedzīvosiet vai vismaz nobriedīsiet pārmaiņām darbā. Būtu ieteicams uzsākt kaut ko jaunu arī saistībā ar veselību- varbūt atsakieties no neveselīgiem produktiem, kaut vai tikai uz laiku, vai apņemieties apmeklēt sporta zāli. Viss, ko šonedēļ uzsāksiet, būs kā ceļa bruģēšana uz jūsu  vislielāko un grūtāk aizsniedzamo mērķi. Iespējams, nedēļas pirmajā puse kļūs aktuāli eksistenciāli jautājumi par to, kāds tad ir jūsu dzīves mērķis un kādu redzat savu ikdienu ilgtermiņā. Šis ir ļoti piemērots laiks, lai modelētu jaunus scenārijus, kas vairāk atbilst jūsu patiesajām vēlmēm un piepildījumam dzīvē. Galvenais, īstenot to, ko nolemjat- tas viss sola panākumus un izdošanos!

Skorpions

Šī nedēļa var atnest ne vienu vien pārbaudījumu, taču tie visi sola Jūs atalgot ar pozitīvam pārmaiņām finanšu un darba sektorā. Jums šī nedēļa ir par radošumu, par to ideju apsvēršanu un informācijas meklēšanu, kas varētu atnest gaidītos panākumus nākotnē. Iespējams, nejutīsieties labi par to, kādu amatu ieņemat, jo uzskatīsiet, ka esat pelnījis kaut ko vairāk. Un tā arī ir! Jupiters būdams retrogrāds, ir atkal iegājis jūsu karjeras mājā, lai pēdējoreiz izrevidētu tur notiekošo. Atkal var kļūt aktuāli ar darbu saistīti jautājumi, kas jūs neapmierināja jau iepriekš, taču tā arī netika atrisināti. Šis ir īstais laiks, lai jūs šo jomu sakārtotu, jo tas sola panākumus un pārmaiņas, darba apstākļos, kā tādos, piemēram, paaugstinājums vai jauns darba piedāvājums. Tā kā Jums šonedēļ jābūt radošiem, tad kardināla profesijas maiņa arī ir apspriežama- labs laiks, lai domātu par savu biznesu vai profesiju, kas ir atbilstošāka jūsu patiesajām vēlmēm un interesēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment