30. aprīļa dienas horoskops – nav pamata uztraukumam!

 

AUNS

Ar nepacietību gaidīsi, kas tad īsti šodien notiks. Nav pamata pārāk lielām gaidām, jo patiesība būs mazliet pieticīgāka. Neuzbur gaisa pilis!

VĒRSIS

Kaut kas šodien pamatīgi sēdēs uz sirdsapziņas. Labāk ir tomēr atklāt patiesību, nevis to slēpt no cilvēkiem, kuri tik un tā to uzzinās. Esi atklāts!

DVĪŅI

Nevajag pie savām kļūdām vainot citus – ir vieglāk izlikties, ka vienmēr ir vainīgs tikai otrs, tomēr šajā gadījumā tev ir jāmēģina saskatīt arī sava vaina.

VĒZIS

Neesi tik ietiepīgs! Ja arī tev ir taisnība, nav jēgas konfliktēt, ja ir redzams, ka atrisinājuma nebūs. Šodien tev būs jābūt gudrākam un jāpiekāpjas.

LAUVA

Spēsi beidzot sevi parādīt no tās labākās puses, kuru citiem cilvēkiem kādu laiku esi slēpis. Šodien saņemsi ļoti vilinošu piedāvājumu, nāksies apdomāties.

JAUNAVA

Nevajag uztraukties par lietām, kas nav maināmas. Šodien nedrīksti skatīties pagātnē, ja gribi, lai kaut kas kustas uz priekšu.

Lasi vēl: Viņš gada laikā pats ar savām rokām izveidoja šo bāru – tam visam apakšā ir mistisks stāsts!

SVARI

Nevajag par zemu novērtēt draugus. Lai arī pēdējā laikā viņos ir nācies vilties, tā nav mēraukla, pēc kuras skatīties. Izrādi iniciatīvu!

SKORPIONS

Pārstāj sevi sodīt par pēdējā laika notikumiem. Nekas nav maināms – vienkārši dzīvo tālāk. Šodien uzradīsies nelietīgi cilvēki, kuri no tevis vienkārši izsūks visu enerģiju.

STRĒLNIEKS

Pārāk daudz domāsi, izdomāsi lietas, kas nemaz nav reālas. Nedrīksti ļauties kaut kādām neiespējamām vēlmēm, kas tik un tā nekad nepiepildīsies.

MEŽĀZIS

Ja būs pietiekami liels gribasspēks, atradīsi atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem. Draugi būs blakus, lai palīdzētu, atbalstu vari meklēt arī ģimenē.

ŪDENSVĪRS

Būs jāpieņem smags lēmums, kas mainīs tuvāko nākotni. Ja nevari saņemties, tad jautā palīdzību – tas nav nekas slikts, ja pats netiec galā.

ZIVIS

Varēsi beidzot atviegloti uzelpot, jo tas, kas bija sasāpējies visvairāk, beidzot tiks atrisināts. Nevajag koncentrēties uz negatīvo, par pozitīvo domāt ir patīkamāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment