30. marta dienas horoskops – noskaidrosies nākotne!

1

AUNS Parādīsies kāds riskants plāns, kuru nāksies īstenot. Bet tas ir tikai uz labu! Būs daudz aizraujošu ideju un notikumu!

2

VĒRSIS Kļūsi šodien daudz aktīvāks un drosmīgāks, tomēr tas var sagādāt arī dažas problēmas. Ieklausies citu viedoklī!

3

DVĪŅI Vecie plāni šodien sāks likties garlaicīgi. Būsi aizmirsis ko svarīgu, bet varēsi vakarā teikt: “paldies Dievam, ka aizmirsu!”

4

VĒZIS Nāks iedvesma, kas palīdzēs kustēties uz priekšu. Iespējams, ka sāksi vēlēties neiespējamo. Mēģini izvairīties no stresa.

5

LAUVA Nešaubīsies, ka šodienas pamatā ir veiksme. Pašcieņa un zināšana, kur ir Tava vieta, palīdzēs šodien sasniegt lielas lietas.

6

JAUNAVA Emocionālie izvirdumi šodien stāsies ceļā Tavai laimei. Pats sāksi sev krist uz nerviem, bet tas nav uz ilgu laiku.

7

SVARI Pārāk asi reaģēsi uz parastām lietām. Tuvajiem cilvēkiem labāk necenties pierādīt savu taisnību. Neapdraudi kāda brīvību!

8

SKORPIONS Šodiena būs lieliska, lai sāktu jaunu režīmu dzīvē. Maini visu, ko vien vari izmainīt. Garantēti sensacionāli panākumi.

9

STRĒLNIEKS Attiecības ar ģimeni vai mīļoto kļūs arvien spēcīgākas. Nebaidies no negaidītām pārmaiņām un katastrofām.

10

MEŽĀZIS Mājās nebūs miera- nezināsi, kurā vietā īsti gribēsi atrasties. Nevarēsi ciest cilvēkus, kuri šodien darbosies neparedzami.

11

ŪDENSVĪRS Šodien Tev būs vajadzīga brīvība- un tā pamatīgi. Dari visu, ko vēlies pats, bet reizē centies arī neaizskart citu intereses.

12

ZIVIS Šodien notiks lietas, kuras mainīs daudz ko Tavā dzīvē. Ļoti manāmi mainīsies domas par cilvēkiem, par kuriem esi domājis labu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment