31. janvāra dienas horoskops – patīkamas pārmaiņas!

AUNS

Nāksies atbildēt par savu pēdējā laika rīcību. Lai justos labi, šodien vajag pievērsties radošām aktivitātēm, kas ļauj atslābināties.

VĒRSIS

Mazliet zudīs uzticība kādam cilvēkam, kurš jau sen no tevis ko slēpj. Iespējamība atjaunot attiecības ar sen aizmirstu draugu.

DVĪŅI

Labs nenotiek uzreiz, nāksies par to pacīnīties. Būs nevaldāmas alkas pēc notikumiem, kas gaidāmi, bet visam savs laiks – visu palēnām.

VĒZIS

Izturi šo dienu godam, lai arī būs ļoti daudz darāmā. Darbs mīsies ar atpūtu un patīkamām sajūtām. Nekautrējies lūgt to, kas tev ir vajadzīgs.

LAUVA

Padomā labi, pirms saki to, ko domā. Dažkārt patiesība ir pārāk sāpīga – pasaudzē citus. Būs milzīgs entuziasms, tādēļ rokām šodien jābūt aizņemtām.

JAUNAVA

Liksies, ka esi labāks par visiem, tomēr iedomībai šeit nebūs vietas. Izturies pret citiem tā, kā viņi izturas pret tevi – pamanīsi pārmaiņas.

SVARI

Nevarēsi izdomāt, uz kuru pusi liekties. Iespējamība sastrādāt muļķības, ko vēlāk nāksies nožēlot. Būs apnicis kāds cilvēks, bet pats sev to negribēsi atzīt.

Lasi vēl: FOTO: 5 pasaulē drošākie apokalipses bunkuri

SKORPIONS

Būsi gluži kā sūklis, kurš uzsūks visas emocijas. Diemžēl tev apkārt šodien būs daudz negatīvisma. Būs jācenšas norobežoties.

STRĒLNIEKS

Ieskaties sevī dziļāk, lai saprastu, kādēļ rīkojies tā, kā rīkojies. Atbildes vienmēr ir meklējamas tevī pašā – tieši tur arī būs “jāparakājas”.

MEŽĀZIS

Lai arī būsi saguris no visa un visiem, jāsaglabā pozitīvisms. Būs patīkamas ziņas – iespējams paaugstinājums, algas pielikums vai citi neparedzēti ienākumi.

ŪDENSVĪRS

Neuztrauc citus ar ziņām, par kurām pats neesi pārliecināts. Būs vēl viena iespēja labot to, ko esi sabojājis, pacenties to neizniekot.

ZIVIS

Paskaties pats uz sevi, padomā, vai tu šāds vēlies būt. Pasaule apkārt notiek, tev jārīkojas tai līdzi. Nevajag sevi atstumt no sabiedrības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment