4. aprīļa dienas horoskops – nepieļauj neizdošanos!

AUNS

Nevajag šodien neko sasteigt, jo svarīga būs precizitāte, nevis daudzums. Būsi mazliet “iekarsis”, būs grūti saglabāt mieru un vēstu prātu, bet tev ir jāsaņemas!

VĒRSIS

Pievērsies sev nozīmīgajām lietām, saved kārtībā privāto dzīvi. Darba un mācību lietas ir jānoliek malā, citādāk palaidīsi vējā to, kas ir patiešām dārgs.

DVĪŅI

Būs grūti uzklausīt citu cilvēku viedokli, jo pats stingri ticēsi savam. Ir ieteicams neaizrauties ar pārāk lielu sevis aizstāvēšanu, jo vari kārtīgi aprauties.

VĒZIS

Būs iedvesma, kas ļaus izplānot tuvāko nākotni. Pēc šī mērķa arī būtu jāvadās, jo šodien nāks vairākas apskaidrības, kā arī gribasspēks uzsākt jaunas lietas un pastāvēt par sevi.

LAUVA

Uzdrīkstēsies mazliet vairāk nekā parasti. Nevajag pakļauties provokācijām – šodien tādas būs ne mazums. Uzticies iekšējiem instinktiem, jo tie šodien teiks priekšā, kā rīkoties.

JAUNAVA

Liksies, ka vairs no palīdzības nav jēgas, jo kāds būs beidzis novērēt to, ko viņam dod. Tomēr nav vērts tagad padoties, ir cilvēki, kuri vēro tevi no malas.

Lasi vēl: Vīrietis jaundzimušo ieliek miruša dzīvnieka ķermenī un aiztaisa to ciet! Kāpēc? (+ VIDEO)

SVARI

Liksies pilnīgi neticami, bet prātā ieviesīsies kāda apskaidrība, ko gaidīji jau kādu laiku. Ir vērts tai paklausīt un sakoncentrēties uz šādu prāta stāvokli – tas nāks par labu.

SKORPIONS

Nevajag bāzt degunu citu darīšanās, jo citādāk var sanākt uzzināt ko tādu, ko labāk ir nezināt. Greizsirdība šodienā spēlēs lielu lomu – centies to mazliet asplāpēt.

STRĒLNIEKS

Tu esi situāciju uzbūris daudz sliktāku, nekā tā ir. Tev būs jāsaņemas, ja vēlies, lai viss izdodas, kā sākotnēji bija plānots. Ja vajag, prasi padomu tuvajiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Liksies, ka neesi īsti savā ādā. Kaitinās kāds cilvēks, kurš “bāzīsies” virsū ar nepamatotiem strīdiem. Ignorēšana šodien būs tavs pats spēcīgākais ierocis.

ŪDENSVĪRS

Pret kādu tuvu cilvēku jutīsi pamatīgu aizvainojumu. Ja pats gribi justies labāk, sper pirmo soli salīgšanas virzienā – citādāk šādi var turpināties vēl ļoti ilgi.

ZIVIS

Liksies, ka esi izsmēlis savus spēkus, lai censtos. Gribēsies nolaist rokas un vairs neko nedarīt lietas labā, bet šis ir tikai pats sākums. Drīzumā redzēsi milzīgas pārmaiņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment