4 galvenie ienaidnieki lokanībai un kā tos uzvarēt

1. Tev ir mīļākā kāja

Tu pats nepamanot, visu laiku pārnes savu svaru tikai uz vienu kāju, vai stāvot tu atspiedies tikai pret vienu kāju vai arī ejot lielāku uzsvaru liec uz vienu kāju. Tāpēc ja stāvi rindā centies visu laiku pārnest savu svaru no vienas kājas uz otru kāju pārmaiņus. 

2. Tu vadi mašīnu kā pagadās

Varbūt tev šķiet, ka tu esi Šumahers, bet varam saderēt, ka tu pie stūres nesēdi ar taisnu muguru, un ka rokas tev uz stūres nestāv uz pulksten “10 un 2”, kā iesaka daudzi instruktori. Tāpēc bieži vien vadi mašīnu ar vienu roku, ieteiktu nesēdēt vienā pozā pie stūres, maini savus sēdēšanas paradumus pie stūres.

3. Tu bieži staigā uz papēžiem

Vīrieti, nomierinies! Iespējams tavi papēži nav tik augsti kā sievietēm, tāpat tie ir tavām mīļākajām kurpēm vai botēm. Tāpēc iesakām nestaigāt visu dienu ar papēžiem, vismaz vienu reizi dienā novelc apavus un pastaigā ar basām kājām un tu tādā veidā noņemsi nogurumu no savām kājām

4. Tev galva nav īstajā vietā

Bieži cilvēki netur galvu taisni, bet tur vai nu pa labi vai pa kreisi – tas bieži skar ofisa darbiniekus. Pārbaudi cik taisni stāv tavs monitors uz galda. Tagad vari pat mobilajos telefonos nolādēt aplikācijas, kas noteiks pareizos attālumus, kur kam atrasties uz tava ofisa galda.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment