4 lietas, kuras ir jāņem līdzi uz pirmo randiņu

  1. Košļājamās gumijas vai eikalipta dražejas

Tas steiks ar ķiplokiem un sīpolu mērci bija debešķīgs, bet tagad tavu elpu var sajust jau aiz nākamā ielas stūra. Tā ir, pat, ja tev šķiet, ka “nav tik traki”. Dāma, ar kuru tu esi randiņā, noteikti nevēlas visu atlikušo vakaru saost to, ko tu ēdi vakariņās. Iemet savā mutē eikalipta dražejas uzreiz, kad dodieties āra no restorāna. Tas tikai pavairos tavas iespējas saņemt pirmo skūpstu.

  1. Skaidra nauda

Šķiet, ka visa pasaule ir pārgājusi uz kredītkaršu lietošanu, kad skaidras naudas lietošana ir kļuvusi jau par apgrūtinājumu. Tomēr tev vajadzētu nodrošināties arī ar skaidru naudu, kad doties uz satikšanos ar dāmu, jo nekad nevar zināt, kad tā noderēs. Un tu taču nevēlētos, lai dāmai ir jāmaksā par vakariņām, jo restorānā nepieņem kredītkartes?

  1. Lietussargs

Kad sieviete ir pavadījusi stundu vai divas, lai uzpucētos randiņam, tad pēdējais ko viņa vēlas, ir ļaut lietum to visu izbojāt. Tāpēc ieliec lietussargu savā mašīnā katram gadījumam. ja dodaties pastaigā, tad lietussargs jūs noteikti satuvinās, jo viņai tev būs jāpiekļaujas, lai nesalītu.

  1. Žakete

Viegla žakete palīdzēs tev izcelt tava džentlmeņa stilu un ar šādu stilu nekad nevar “nošaut greizi”. Tu izskatīsies pietiekami ikdienišķi un eleganti. Kā arī, savu žaketi tu vienmēr varēsi piedāvāt dāmai, ja viņai kļūst vēsi, kad esat devušies pastaigā vai nokļuvuši kādā vēsākā vietā. To viņa noteikti novērtēs.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment