4.marta dienas horoskops – ies kā pa kalniem!

1

AUNS Nekļūsti tik agresīvs- citādāk saņemsi pēc nopelniem. Neatriebies tiem, kas nodarījuši pāri – karma pati par to parūpēsies.

2

VĒRSIS Nešķērdē naudu-neņem kredītus, vispār aizmirsti šodien par tādu lietu kā nauda. Labāk strādā pats ar sevi-paliec mājās.

3

DVĪŅI Ko vienu būsi ieņēmis galvā, no tā nevarēsi tikt vaļā. Mēģini pieslēgt veselo saprātu, kas arī daudz patiesības pateiks priekšā.

4

VĒZIS Darbs šodien ies kā no rokas. Atdod tajā sevi visu, tas palīdzēs nedomāt par problēmām. Nedomā, ka kaut kas ir izniekots!

5

LAUVA Nepakļaujies ārējām ietekmēm, lai arī šodien vienkārši neizbēgt no tā. Rīkosies impulsīvi, bet tas neko ļaunu nenodarīs.

6

JAUNAVA Šodien daudz domāsi un analizēsi. Neļauj sev tikai aizdomāties pārāk tālu- tas var novest pie slikta garastāvokļa

7

SVARI Nedomā tik daudz par izklaidi kā par pienākumiem. Pievērs pastiprinātu uzmanību savam izskatam – tas būs ļoti noteicošs.

8

SKORPIONS Mēģināsi šodien visādi izlocīties no nedarbiņiem, ko būsi sastrādājis. Bet nav nekādas jēgas – nāksies vien atskaitīties.

9

STRĒLNIEKS Visus pienākumus šodien neizdosies izpildīt, bet tos var atlikt arī uz rītdienu. Nenolaid rokas- saņemies!

10

MEŽĀZIS Pārāk lēnu esi sācis soļot uz priekšu- mazliet pieliec soli un mēģini panākt pārējos. Šodien sliktā garīgā diena.

11

ŪDENSVĪRS Ja visu neizdarīsi līdz galam, jutīsies kā izmests no laivas. Tādēļ nāksies iztērēt visu enerģiju, lai sasniegtu to,ko vēlies.

12

ZIVIS Šodien atmaksāsies tas, kur esi ieguldījis daudz darba un nervu. Griezies šodien pa labi, kad vien vari- tas nesīs veiksmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment