4 noteikumi, kuri Tev jāzina, ja Tev ir bārda

Ļauj bārdai augt 6-8 nedēļas. Izklausās vienkārši, bet tas var sagādāt grūtības- neaiztikt savu bārdu aptuveni 2 mēnešus. Šajā periodā nesāc veidot bārdas formu, jo vēl  nav sasniegts īstais garums, lai varētu uzveidot pašu labāko bārdas formu tavai sejai. Sievietēm šajā laikā tu vari izskatīties kā nekopts dīvainis, bet tas ir tā vērts. Un, ja tas tevi pārāk daudz satrauc, tad mēģini neiziet sabiedrībā tik bieži.

Izvēlies stilu un turies pie tā. Bārdas veids var variēt no pavisam maza laukuma virs lūpas vai zoda, līdz tādam, kur puse tavas sejas ir noklāta ar apmatojumu. Tas ir saucamais, “meža veča” izskats. Sabojājot savu bārdu ar nepareizu griezumu, tev nāksies atkal sākt visu no jauna un jāaudzē bārda 6-8 nedēļas ilgi.

Rūpējies par bārdas higiēnu. Tas ir jādara jebkura bārdas stila īpašniekam, jo pat izcilāko griezumu var sabojāt netīrīgums. Seko līdzi matiņiem, kuri ir “nomaldījušies” jeb ieauguši nevietā. Vai, piemēram, ja tev ir pilnīga bārda, tas nenozīmē, ka tai ir jāsaplūst ar tavu matu līniju. Katrā gadījumā, bārda prasa pastāvīgas rūpes un uzturēšanu formā.

Izmanto bārdas nazi.  Lai kā tev gribētos apgriezt pārāk garos vai nevietā ieaugušos matiņus, nekad nedari to ar matu šķērēm. Tas var likties daudz vieglāk un sagādā mazāku ķēpu, jo nav jālieto skūšanās putas, bet vienmēr lieto bārdas nazi, ar kuru var radīt perfekto bārdas līniju. Iegūsti tādu bārdas līniju, kāda savaldzinās pašas labākās dāmas.

Avots: mademan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment