4 veidi, kā tikt vaļā no krākšanas miega laikā

Izvēlies pareizo spilvenu

Tajā var slēpties visas problēmas. Tāpēc nopērc speciālu spilvenu, lai gulētu uz sāniem – tādā situācijā, tev mēle nekritīs ciet un nesavilks elpošanas orgānus. 

Novērs alergēnus

Tavs deguns ir ciet tikai tāpēc, ka tev ir alerģija, pat ja tev ir tikai nedaudz ciet deguns, tāpēc pastāv liela iespēja, ka tu krāc pa naktīm. Nomaini biezos aizkarus, kuri patīk tā putekļu ērcītēm krāties tajos, un nomaini pret smalkiem un vieglākiem aizkariem,  un nedaudz patērējies uz hipoalerģisku segu.

Tiec vaļā no liekā svara

Tauki uz kakla var savilkt tavus elpošanas ceļus, kad tu guli. Nodarbojies ar vingrinājumiem, kas nostiprinās tavus kakla muskuļus, un tiec vaļā no liekajiem kilogramiem. Noliec plaukstu uz auss, un centies galvu liekt uz sāniem – bet ar kaklu pretojies. Tā turi aptuveni 10 minūtes, pēc tam mēģini ar otru pusi. Un katru reizi pa 5 piegājieniem.

Nepalīdzēja? Ej pie ārsta

Ja tev nepalīdzēja nekas no iepriekš minētajiem padomiem, tas var liecināt, ka tava krākšana ir traucējusi miegam. Tā kā – nebaidies ārstēties. Tāpēc vērsies pie ārsta, lai noskaidrotu tavas krākšanas iemeslu reiz par visu. Un gulēt klusumā.

Avots: www.mhealth.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment