4 veidi kā draugi uzlabo Tavu veselību

Draugi Tevi iedvesmo

Ēšana kopā ar draugiem bieži vien ietekmē to, ko tu ēd. Ja tu ikdienā esi ieradis pārēsties un izvēlēties neveselīgu, taukainu pārtiku, tad, vakariņojot kopā ar saviem draugiem, kuri ēd veselīgāk, tu arī izvēlēsies pasūtīt kaut ko veselīgāku. Tas ir saistīts ar to, ka mēs katrs izjūtam sevi kā daļu no kādas grupas un, lai pilnvērtīgāk iekļautos kādā grupā, mums šķiet, ka ir pēc iespējas vairāk jāpielāgojas grupas paradumiem. Pēc regulārākām šāda tipa maltītēm, tu sāksi pierast pie veselīgākas pārtikas, kas atspoguļosies arī tavā ikdienā.

Tavi draugi paaugstina Tavu produktivitāti darbā

Draugi nav domāti tikai nedēļas nogalēm, kad var aiziet atpūsties kādā bārā vai uztaisīt filmu skatīšanās maratonu. Veidojot kontaktus un draudzīgas attiecības darbā, tu paaugstini savu darba produktivitāti. Pētījums atklāja, ka vientuļi darbinieki uzrāda ievērojami sliktākus darba rezultātus un sadarbošanās spējas.

Iegūsti sev treniņu biedru

Vēlies labāku un patīkamāku treniņu? Atrodi sev fiziski aktīvu un spēcīgu draugu, ar kuru doties kopā uz treniņiem. Viņš tev liks trenēties vairāk un pārvarēt savas spēku robežas. Ir daļa cilvēku, kuri nespēj trenēties vienatnē, jo motivācija nav pietiekami liela un nav neviena, kas varētu viņus uzmundrināt un stumt tālāk. Arī reizēs, kad būs nelāga ideja, nedoties uz treniņu, draugs būs tas, kurš pavilks tevi līdzi un pēc tam tu viņam vēl teiksi “paldies” par to.

Tavs draugs palīdzēs Tev dzīvot ilgāk

Zinātne apgalvo, jo tu mazāk laika pavadi vienatnē, jo ilgāk tu varētu dzīvot. Pētnieki paredz, ka mūsu gadsimtā drīzumā mēs piedzīvosim vientulības epidēmiju. Ar katru tekošo gadu, ir aizvien vairāk vientuļu cilvēku un cilvēku, kuri labprātīgi izvēlas būt vieni. Slēdziens ir tāds, ka mums visiem ir jākļūst draudzīgākiem un, pilnvērtīgi komunicējot, mēs palīdzam cits citam justies labāk ne tikai mentāli, bet arī fiziski.

Avots: realsimple.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment