4 vienkārši veidi, kā padarīt seksu ar draudzeni vēl karstāku

Mitrini

Vīrieši domā, ka lubrikantu izmanto tikai tajos gadījumos, ka ir izveidojies sausums, bet neaizdomājas par to, ka ar lubrikanta palīdzību ir iespējams gūt lielāku baudu. Cilvēki, kas regulāri izmanto lubrikantus, izjūt vairāk baudas seksa laikā. Droši eksperimentē ar dažāda tipa lubrikantiem no dažādiem ražotājiem – atrodi īsto lubrikantu, un nožēlosi, ka to  neizdarīji ātrāk.

Klausies

Mīlestība un  emocionālā tuvība spēlē lielu lomu, lai sasniegtu orgasmu. Tas nav jaunums, vai ne? Bet lai formētu emocionālo tuvību gribi vai negribi ir vajadzīga intimitāte un uzticība. Pie vakariņu galda pajautā savai sievai, kā viņai pagāja diena, un nenoved visu sarunu pie tukšām runām. Liec viņai sajust, ka viņa tev ir tuva, ka tu esi gatavs viņu uzklausīt pat pēc seksa.

Apvieno seksu ar  sportošanu

Jua sen esi vēlējies savu meiteni aizvilkt uz sporta zāli? Kopīgi treniņi  palīdz sajust spēcīgu uzbudinājumu vairāk kā 60% sieviešu. Bonuss būs tas, ka spēsiet izmēģināt jaunas un neatklātas pozas.

Liec viņai atbrīvoties

Sen ir pierādīts, ka problēmas ar orgasma sasniegšanu vairākos gadījumos, liecina par cilvēka psiholoģiju, ka galvā atrodas robežas, kas stāv pa vidu ceļam, kas ved uz  baudas virsotni. Šāda veida bloki visbiežāk formējas kā neuzticības un kauna gadījumos. Pēc pētījuma rezultātiem, sievietes ar pozitīvu attieksmi pret savām ģenitālijām sajūt vairāk orgasma un baudu no seksa.Tāpēc nākamājā reizē, kad dosies zemāk par jostas vietu saki viņai,  cik viņa tur lejā ir brīnišķīga un seksuāla.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment