4 visbiežāk nīstās horoskopa zīmes

SKORPIONS

Protams, kur nu bez Skorpiona. Riebīgs, dumpiniecisks un nepaklausīgs. Reizēm, tomēr ne vienmēr. Ja kādam nepatīk Skorpions, tad tā ir jūsu problēma.

Ienīst viņu daudzu iemeslu dēļ –

– viņš vienmēr saka to, ko domā, arī tad, kad tas nav nepieciešams;

– viņš bieži vien tiek apskausts savas neatlaidības, talantu u.c. iemeslu dēļ;

– Skorpions mēdz pateikt skarbas un asas frāzes pat pašam neapzinoties….

DVĪŅI

Iespējams, ka viena no nīstākajām zīmēm. Daudziem rodas iespaids, ka šie cilvēki noteikti nezina, ko paši grib. Jā… bet nē. Dvīņi nepārtraukti domā, un līdz ar šādu domāšanu mainās arī viņa viedoklis. Un, kāds pārsteigums, daudziem tas nepatīk. Ir jābūt konstantā kustībā, lai pilnībā izprastu Dvīņus un viņu dabu. Ir Dvīņi, kuriem piemīt ļoti neciešama īpašība – teikt vienu, bet darīt citu. Šiem cilvēkiem reti kurš var uzticēties.

LAUVA

Apkārtējiem gribētos ticēt, ka viņi necieš drāmu, taču, precizējot datus, lielas iespējas ir, ka cilvēki tajā paši negrib tikt iesaistīti, tomēr no malas to visu pavērot ir visnotaļ aizraujoši. Ar Lauvām lieta ir tāda, ka viņi uz to nevar tā vienkārši skatīties. Vai nu viņi ir notikumu epicentrā, vai nu vispār tajā neiesaistās. Galējību cilvēks, teiksim tā.

JAUNAVA

Kāpēc ienīst Jaunavu? Katrs noteikti zina vismaz vienu iemeslu. Viņu vēlme par visu sūdzēties, pie visa piekasīties un visu pārspīlēt, no mušas uzpūšot ziloni. Kad Jaunavas iemācīsies uz dzīvi raudzīties vienkāršāk, tad arī cilvēki pret viņiem būs daudz laipnāki.

Reti kura Jaunava spēj acīs pateikt to pašu, ko par otru ir pateikusi aiz muguras. Daudzas baidās no kontakta aci pret aci, kur pateikt visu, ko domā. Diemžēl, šādas runas izplatās ļoti ātri.

Lasi vēl: Ieskaties un uzzini, kurš ir tavs laimīgais skaitlis, balstoties uz tavu horoskopa zīmi!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment