5. aprīļa dienas horoskops – uzticies intuīcijai!

1

AUNS Izmanto savu radošo potenciālu līdz maksimumam. Privātajā dzīvē iejauksies kas ļoti nopietns, būs jāsaņemas, lai tiktu ar to galā.

2

VĒRSIS Šobrīd tev ir iestājusies tāda kā pauzīte dzīvē. Tev būs laiks, lai saprastu, kas ir tas, ko patiešām vēlies. Parunā ar sevi!

3

DVĪŅI Nevajag atteikties no savām iegribām – varbūt izrādīsies, ka tas ir kas nopietns. Saņemies, un tad jau arī viss izdosies.

4

VĒZIS Nesēdi rokas klēpī salicis – tev ir laiks uzņemties iniciatīvu. Strādā ar sevi, šodien vari mēģināt pievērsties jauniem hobijiem.

5

LAUVA Būs svarīgi noturēt klausītāju uzmanību. Nevajag saskumt, ja kaut kas neizdodas, kā iecerēts – tev vēl ir laiks visu labot.

6

JAUNAVA Šodien pievērsies neatkarīgām aktivitātēm- pašizpausme šodien ir pirmajā vietā. Nevajag būt neiecietīgam pret līdzcilvēkiem.

7

SVARI Bailes pārvarēt palīdzēs plašs draugu un paziņu pulks. Domā šodien kritiski, nevajag paļauties uz visu, kas ienācis ir prātā.

8

SKORPIONS Kāds cilvēks kļūs tavā dzīvē par svarīgāko personu. Kārtīga izcelšanās šobrīd šķitīs kā pasaka, bet padomā arī mazliet vairāk par nākotni.

9

STRĒLNIEKS Nevajag sakautrēites un pamest visu, ja tev jau ir dota zaļā gaisma. Piespied sevi, neklausies traucējošajās domās.

10

MEŽĀZIS Kaislīga un intīma dzīve šodien kļūs par tavu svarīgāko nosacījumu. Netiecies tikai pēc fiziskajām baudām – tas nav domāts tev!

11

ŪDENSVĪRS Vajadzēs ieklausīties citu domās, jo tās šoreiz būs pareizās. Neļauj lepnumam tik viegli sabojāt ilgstošas attiecības.

12

ZIVIS Kādas nesaprotamas attiecības pēkšņi kļūs skaidrākas par gadus ilgušām attiecībām. Meties iekšā nezināmajā – pieņem jaunus izaicinājumus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment