5 dīvainākie seksa negadījumi

  1. “Uzsūktais zilums”

Kādai sievietei no Jaunzēlandes, 44 gadu vecumā nācās piedzīvot to, ka viņas mīļotais viņai uz kakla “uzsūca” zilumu. Pēc divām dienām viņa zaudēja jutīgumu kreisajā rokā. Ārsti bija neizpratnē, jo nespēja atrast tā cēloni. Līdz kāds ārsts pamanīja zilumu uz viņas kakla. Tas bija tieši uz galvenās artērijas un sūkšanas rezultātā asinīs bija izveidojies receklis, kas radīja mini infarktu.

  1. Mīlēšanās maratons

Kāds vīrietis Krievijā, 28 gadus vecs, tika izaicināts nodarboties ar nepārtrauktu seksu pusdienas garumā ar divām sievietēm. Sievietes teica, ka viņš nekad nespēšot viņas apmierināt šādā mīlēšanās maratonā. Viņš pieņēma šo izaicinājumu, izdzēra visas viagras tabletes, kuras bija burciņā. Viņš uzvarēja derībās, bet nomira no sirds triekas pāris minūtes vēlāk.

  1. Dibena prieki

Kāds vīrs no Londonas vienā dienā iegādājās vibratoru, kuru ievieto dibenā. Viņš to bija ievietojis pārāk dziļi un nespēja to izdabūt ārā. Viņš bija pārāk apkaunots, lai kādam to teiktu, pat savai mātei ne. Tā viņš nomocījās 5 dienas, sēžot uz dīvāna un vibrējot no iekšpuses. Kāds draugs viņam izlūdzās, lai dodas uz slimnīcu, kur tika izņemts vibrators. Pēc 2 mēnešiem viņš nomira, jo ievainojumi bija pārāk spēcīgi un tika piedzīvots septiskais šoks.

  1. Prezervatīvs ne tajā vietā

Ārsti Indijā bija apjukuši, kad pie viņiem ieradās sieviete, kura sūdzējās par smagu klepošanu, iesnām un drudzi jau vairāk kā 6 mēnešus. Viņa bija lietojusi dažādus medikamentus, bet nekas viņai nelīdzēja. Vēlāk atklājās, ka viņas plaušā ir prezervatīvs, kuru, viņa nemanot, būs ieelpojusi sniedzot baudu savam partnerim.

  1. Trakie mīlnieki!

Lai padarītu savu seksa dzīvi interesantāku, kāds pāris nolēma pamēģināt ko ļoti netradicionālu. Sieviete ļāva savam vīrietim viņu apmierināt ar gumijas dildo, kurš bija uzsprausts uz elektriskā urbja. Un, protams! Urbis izurbās cauri gumijai un pamatīgi savainoja sievietes vagīnu. Viņa tika aizvesta uz slimnīcu ar helikopteru un pilnībā atveseļojās.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment