5 ēdieni, spēcīgākai erekcijai

Kafija

Lai tu un tava dāma būtu spējīgi mīlēties visu nakti, tad pirms tam izdzeriet kādu tasi kafijas, kas jums abiem atvērs ne tikai acis, bet liks jūsu asinīm ritēt straujāk un pakāpeniski dedzināsiet taukus, kuri nodrošinās jums enerģiju visas nakts garumā.

Austeres

Jā, ir īsts iemesls, kādēļ šī delikatese tiek uzskatīta par seksuālu. Austeres ir bagātīgas ar minerālu cinku un vitamīnu B6. Šīs vielas ir būtiskas testosterona radīšanā, bez kura tava vēlme pēc seksa būtu ļoti niecīga.

Banāni

Spēcīgiem vīriešiem ir spēcīgas sirdis, tas ir tāpēc, ka viņi ēd banānus, kuri satur kāliju, kas ir labs sirdij un asins cirkulācijai.

Lasis

Lasī esošās, omega-3 taukskābes padara asinis šķidrākas, tāpēc tām ir vieglāk nonākt ķermeņa svarīgākajās vietās. Vispār ēd jebkāda veida zivis vismaz 2 reizes nedēļā, jo to taukskābes “ieeļļo” tavas artērijas un ļauj asinīm riņķot bez aizķeršanās.

Vīns

It īpaši vērtīgs ir sarkanvīns. Tam sastāvā ir ļoti daudz antioksidantu, kuri palīdz atvērt artērijas, jeb neļauj tām sarauties, kas noved pie asins lēnas plūsmas. Tas tā pat kā viagra, paplašina asins vadus, kas asinis novada uz dzimumorgānu zonu, kur tās konkrētajā brīdī ir visnepieciešamākās.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment