5. februāra dienas horoskops – saglabā pacietību!

AUNS

Balstīties uz citiem nav ieteicams, viss būs jāpaveic paša spēkiem. Neparaksties uz neko tādu, par ko neesi 100% pārliecināts.

VĒRSIS

Izlem kārtīgi, kādu soli spert. Šodien varēsi atpūsties, tādēļ nenodarbini prātu ar nevajadzīgām problēmām.

DVĪŅI

Tu gribi kaut ko tādu, kas tev jau ir, tikai jāparakņājas dziļāk. Vari lūgt šodien cilvēkiem palīdzību un padomu – viņi palīdzēs atrast pazaudēto.

VĒZIS

Ieildzis strīds tev nedos mieru. Dažkārt jāpārkāpj pāri saviem principiem mīļā miera labad. Ja gribi ko labot, tad šis ir īstais brīdis.

LAUVA

Apstājies tad, kad redzi, ka ir par daudz – un tas ir šodien. Nekas tevi tā netraucēs kā nesekošana savai sirdij, tādēļ raugies, lai tā nenotiktu.

JAUNAVA

Šodien daudz cilvēku tev neliks mieru, lai arī tas ir viss, ko tu vēlies. Ieteicams norobežoties no visām stresainajām lietām un būt tikai ar sevi.

SVARI

Draugu kompānija būs tieši tas, kas tev ir vajadzīgs. Liksies, ka gribi nolīst kādā tumšā stūrī un sarauties, tomēr tas galīgi nepalīdzēs.

Lasi vēl: Vīrieti arestē, jo mašīnā atrod “metamfetamīnu” – patiesībā tas bija kaut kas PILNĪGI cits

SKORPIONS

Ļoti spītīga diena – to, ko gribēsies, to arī būs jādabū – citu jautājumu nevar būt. Ar naudas lietām šodien nerīkojies – nebūs labi.

STRĒLNIEKS

Atsaki tiem cilvēkiem, kuri tev nav svarīgi. Šodien jākoncentrējas uz tām lietām, kas dos ilgstošāku ieguldījumu. Nevajadzēs iemeslus, lai rīkotos.

MEŽĀZIS

Šodien atbrīvosi prātu, būsi pat mazliet bērnišķīgs. Nevajag vienmēr visu tik nopietni. Novērtē to, kas tev ir – nevajag ar to riskēt.

ŪDENSVĪRS

Izdomā, ko tu gribi darīt, un uz to arī koncentrējies. Visi neattaisnos cerības, ar to vajadzēja rēķināties jau laikus.

ZIVIS

Liksies, ka šodien piedzīvosi to “īsto dzīvi”. Tik daudz realitātes sen nebūsi izjutis. Prāts arī beidzot mierīgāks būs kļuvis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment