5 iemesli, kāpēc tavā ķermenī pastiprināti veidojas gāzes – un kāpēc tās ir tik smirdīgas

1. Lidojumi

Vai esi pamanījis, ka tev biežāk gribas “palaist gāzi”, kad esi lidmašīnā? Tam ir zinātnisks iemesls – atrodoties lielā augstumā, gāzes mūsu ķermeņos izplešas. Rezultātā ķermenis jūt lielāku vajadzību no gāzēm atbrīvoties.

 

2. Veselīgs uzturs

Ne viss ēdiens, ko mēs apēdam, tiek sagremots. Tas, ar ko mūsu tievā zarna netiek galā, tiek pārvietots uz resno zarnu, kur tas pūst. Diemžēl vissmirdīgākie pirdieni rodas tieši no veselīgajiem ēdieniem – augļiem, dārzeņiem, pilngraudu produktiem.

 

3. Pārāk daudz gaisa

Mūsu gāzēm ir divi “avoti”. Viens ir gāzes, kas rodas resnajā zarnā. Otrs ir gaiss, ko mēs norijam un kas iziet cauri mūsu gremošanas sistēmai. Otrā veida gāzes parasti ir bez aromāta, tās rodas no tā, ka tu ēd pārāk ātri, košļā gumiju vai dzer daudz gāzētu dzērienu.

 

4. Uzturvielu uzsūkšana

Īpaši nepatīkamas gāzes rodas tad, kad ķermeniem ir grūti absorbēt noteiktas uzturvielas. Dažādi cilvēki dažādi reaģē uz dažādiem ēdieniem, bet vairumam cilvēku gāzes izraisa cukuri no ogļhidrātiem, kas atrodas maizē, makaronos, rīsos un kartupeļos.

 

5. Kaut kas nopietnāks

Ja gāzes tevi nomoka pastāvīgi, ja tām līdzi nāk arī sāpes, caureja vai aizcietējumi vai citi simptomi, ir vērts aprunāties ar ārstu. Pastiprināta gāzu veidošanās var būt vairāku slimību pazīme.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Varbūt pat jau šovakar, ja nebremzēsi: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Svaiga, karsta spermas šalts uz sejas katru dienu no rīta un vakarā dara brīnumus sejas ādai – tā ne tikai nenoveco, bet pat kļūst tīra, zīdaina, elastīga un ļoti seksīga. Tik ļoti, ka gribas uzšļākt atkal un atkal.
    Var uzlaist arī pa pilei uz pupiem un izsmērēt, lai nemetas cellulīts!
    Gribi uzzināt kā man tas izdodas?
    Ieskaties un satiec arī tu savu sapņu spožo sievieti!

  • <cite class="fn">g</cite>

    shit

Leave a Comment