5. janvāra dienas horoskops – velti laiku netērē!

1

AUNS Šodien mēģini domāt par nākotni- kas no tā visa, ko dari, Tev noderēs. Atsakies no nevērtīgām lietām- ievies kārtību!

2

VĒRSIS Ja prāts aptumšojies, dod tam atelpu. Pēc laika viss pats noliksies savās vietās. Neiespringsti uz pienākumiem!

3

DVĪŅI Apdomā savas nedēļas nogales plānus. Diena, kad ideju būs ļoti daudz un labas. Šodien ieteicams nodarboties ar sportu.

4

VĒZIS Katra diena pilnīgi citā krāsā- šodien tā diemžēl ir tumša. Tomēr dari visu, kas vajadzīgs- gan jau izķepurosies sveikā cauri.

5

LAUVA Tevi tā šodien neiepriecinās kā citu iepriecināšana. Dod, ko vien vari, bet labāk negaidi neko atpakaļ. Neaizmirsti draugus.

6

JAUNAVA Ja savedīsi kārtībā savu mājokli, tad arī galvā viss sakārtosies pats no sevis. Tev šodien galvenais ir vide, kurā tu atrodies.

7

SVARI Tev iekšā ir sakrājies daudz stresa- tikai nesūdzies par to, tas visiem ir apnicis. Labāk padari kaut ko, kas Tevi atbrīvo.

8

SKORPIONS Tava romantiskā puse šodien uzņems apgriezienus. Iepriecini savu mīļoto, bet, ja tāda nav- laba diena, lai ar viņu iepazītos!

9

STRĒLNIEKS Neiekrīti bedrē, ko pats esi racis. Mazliet esi aizvirzījies no saviem mērķiem un standartiem. Apsēdies un brīdi padomā!

10

MEŽĀZIS Tev šodien būs ļoti daudz enerģijas- nepadosies, līdz viss nebūs paveikts kā pienākas. Tā tik arī turēt- novēlu Tev veiksmi!

11

ŪDENSVĪRS Neiedomājies tagad kalt atriebības plānus- tas pilnīgi neizskatās pēc Tevis. Domā labāk par pozitīvām lietām un izplāno rītdienu

12

ZIVIS Ja jūties vientuļš, atrodi kādu, kurš vienmēr ir bijis uzticams sarunu biedrs- laiks izstāstīt visu, kas ir uz sirds pat, ja tas ir grūti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment