5. jūlija dienas horoskops – apdomājies divreiz!

1

AUNS Tavas idejas raisīsies ātrāk nekā citiem, tādēļ nevajag nevienam neko uzspiest. Strādā bez iespringšanas un pievērs pastiprinātu uzmanību detaļām.

2

VĒRSIS Tas, kas notiks tavā komforta zonā, neprasīs nekādu piepūli un liekus uztraukumus. Līdzko izkāpsi no tās, būs jāsāk domāt par dažādiem sarežģījumiem.

3

DVĪŅI Tev šodien citiem būs jāpalīdz pabeigt iesāktais. Tavas zināšanas ļoti noderēs – šodien tās noteikti varēsi likt lietā. Izrādīsi mīļumu, mīļumu arī saņemsi pretī.

4

VĒZIS Centies pielāgoties citu vēlmēm, ja gribi izvairīties no konfliktiem. Šī būs pozitīva diena, kad viss ļaunais un nomācošais aizmirsīsies. Esi draugos ar sevi!

5

LAUVA Netērē šodien daudz naudas – iespējama liela pārtērēšanās. Tiks pārbaudīta tava inteliģence – būs jācenšas sevi parādīt no tās labākās puses.

6

JAUNAVA Tiec galā ar visiem darbiem, kas tev ir sakrājušies. Ja vien tavā dienas plānā nav atvaļinājums, tad šodien noteikti centies izbrīvēt laiku tikai un vienīgi sev.

7

SVARI Nevajag mīlestībai pievērsties pārāk daudz. Pa galvu šaudīsies dažādi scenāriji, bet pats jau zini, kas ir jādara, lai nonāktu līdz vismaz vienam. Izbaudi atklātību!

8

SKORPIONS Kāds zina vērtīgu informāciju, kas var noderēt tev. Neizturies pārāk neciešami pret cilvēkiem, kuri ir pakļauti tev. Vari izveidot ar kādu ļoti sliktas attiecības.

9

STRĒLNIEKS Šodien sapratīsi, kuri ir tie cilvēki, kuriem patiešām ir jāatrodas blakus tev. Draudzībai tavā dzīvē ir liela nozīme, tieši tādēļ ir vērts par to kārtīgi apdomāties.

10

MEŽĀZIS Izmanto savu žilbinošo šarmu, bet tajā pašā laikā ar to nepārspīlē. Citi var pārprast tavas rīcības iemeslus, citādāk interpretēt, kas īsti ir tas, ko gribi panākt.

11

ŪDENSVĪRS Šodien atklāsies kāds tavs jauns talants. Nelaid to vējā, bet attīsti. Naudas lietas liks par sevi manīt, šodien jutīsi, ka esi iepriekšējās dienās mazliet pārtērējies.

12

ZIVIS Citi šodien redzēs tev cauri – nolasīs ideāli, un pats pie tā vien būsi vainīgs. Ja vien to neesi darījis speciāli. Problēmas ar kolēģiem būs neizbēgamas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment