5 kļūdas, kuru dēļ sieviete pārāk ātri kļūst par večiņu. Izvairieties no tām, un jūs izskatīsieties lieliski jebkurā vecumā

Kad sievietes acis iemirdzas, viņas vecumam vairs nav nozīmes. Bet, kad šī gaisma izgaist, katrs nodzīvotais gads kļūst skaidri redzams.

Interesanti, ka, lai arī dāmas izskats var būt lielisks, citas pazīmes ļauj pamanīt, ka gadi rit. Tālāk uzzināsim, kādas kļūdas sievietei nevajadzētu pieļaut, lai priekšlaicīgi neizskatītos pēc sagumušas vecmāmuļas, kura zaudējusi interesi par dzīvi.

1. Nenoliec galvu un nenolaid skatienu

Jaunas meitenes skatās uz priekšu un augstu tur galvu. Iespējams, šādi viņi cenšas redzēt savu nākotni. Jo vecāka kļūst dāma, jo zemāk viņas galva noliecas. Viņai ejot, viņas nomāktais skatiens ir ļoti pamanāms, un stāsts nav par sievieti, kura cenšas izvēlēties līdzenu ceļu.

Nolaists skatiens liek domāt, ka sievieti vairs neinteresē apkārt notiekošais un tā ir iegrimusi drūmās domās.

Citi paliek vienaldzīgi, un arī pati sieviete kļūst vienaldzīga pret citiem, tostarp vīriešiem. Bieži vien nolaists skatiens nogalina jebkādu interesi par dāmu, pat ja viņas izskats joprojām ir pievilcīgs.

Jums nav jākoncentrējas uz to, kas atrodas zem kājām, paskatieties apkārt – pasaule ir izpētes vērta.

 

 

2. Sakumpuši pleci

 

Runa nav par sliktu stāju vai muguras saliekšanu. Bieži vien izliekti pleci ir sastopami arī jaunām meitenēm.

No malas šķiet, ka sievieti nospiedusi kaut kāda nasta: pleci nokareni, mugura noapaļota, kakls noliekts uz priekšu.

Ja dāmai ir “atraitnes kupris”, iespaids, ka viņa uz saviem pleciem nes visas pasaules nastas, tikai pastiprināsies. Dzīve nav viegla, taču ir jāzina, kā negrimt zem problēmu smaguma.

3. Apģērbs ar vēsturi

 

Ieplīsusi āda uz somas vai kurpēm, savēlies svīteris – sieviete to nēsā nevis tāpēc, ka nevarētu atļauties atjaunot savu garderobi.

Šāds apģērbs nereti liecina, ka dāma neredz savu nākotni vai uzskata, ka nav kaut kā jauna cienīga, tāpēc vienkārši nēsā tās lietas, kas viņai ir.

LASI VĒL: “Baltā svītra”: kurām zodiaka zīmēm jaunais mēness Strēlnieka zīmē 2022. gada 24. novembrī nesīs visvairāk veiksmes un laimes

4. Lētas smaržas

Daudzviet tiek pārdotas lētas izlejamās smaržas, kas atgādina padomju laika odekolonus. Varbūt tāpēc viņi ap sievieti rada vecuma auru.

Pērkot smaržas, nav nepieciešams ietaupīt naudu. Labāk tos nelietot vispār, nekā smaržot pēc pagātnes.

5. Aizgājušo gadu frizūra un meikaps

Mūsdienās būt dabiskam ir modē. Piemēram, pārāk plānas uzacis jau sen ir aizmirstas, un šodien to īpašnieces rada tikai neskaidrības.

Plānas uzacis liek sievietei izskatīties vecākai, kas skaļi paziņo, ka viņa dzīvo pēc pēdējo gadu desmitu standartiem.

Tāpat pagātnē palikusi perlamutra lūpu krāsa. Vecāka gadagājuma sievietes vēl atceras vecos laikus, kad pomādes lietošana bija modes lieta, taču mūsdienās tā ne tikai nav pievilcīga, bet arī akcentē sievietes vecumu, it īpaši, ja viņai ir pufīga, izspūruša frizūra.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment