Cilvēki sašutuši par Krišjāņa Kariņa rīcību: Vai tiešām tā var?

Arturs Krišjānis Kariņš dzimis 1964. gada 13. decembrī Delavērā, ASV. Viņš ir latviešu politiķis un uzņēmējs, pēc izglītības valodnieks, pašreizējais Latvijas Republikas Ministru prezidents.

Partiju apvienības “Jaunā Vienotība” valdes priekšsēdētājs. Bijis ekonomikas ministrs (2004-2006), Saeimas deputāts (2002-2009, ievēlēts 14.Saeimā), partijas “Jaunais laiks” valdes priekšsēdētājs (2007-2008), Eiropas Parlamenta deputāts ( 2009-2019).

 

2022. gada rudenī 14. Saeimas vēlēšanās pārliecinoši uzvarēja apvienības “Jaunā Vienotība” saraksts ar K. Kariņu kā Ministru kabineta priekšsēdētāja kandidāti, saraksta līderim iegūstot otro lielāko plusu skaitu. (35 013) starp visiem 14.

 

Saeimā ievēlētajiem deputātiem. Drīz pēc tam viņš uzņēmās iniciatīvu sākt konsultācijas ar ievēlētajām partijām un apvienībām par koalīcijas veidošanu.

LASI VĒL: 5 kļūdas, kuru dēļ sieviete pārāk ātri kļūst par večiņu. Izvairieties no tām, un jūs izskatīsieties lieliski jebkurā vecumā

Premjers Kariņs par savu rīcību tviterī saņēma kritiskus komentārus.

Cilvēki līdz galam nesaprot, kāpēc tas tika darīts vai, tieši otrādi, kāpēc tas netika darīts. Lai nu kā, daudzi cilvēki to pamanīja un sāka kritizēt šādu uzvedību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment