Mazmeita uzkrāsoja savu 80 gadus veco omīti. Jūs būsiet pārsteigti, kad ieraudzīsiet rezultātu!

Ir viegli iedomāties, kā mūsu sabiedrībā varētu izskatīties 80 gadus veca vecmāmiņa, taču ir arī daži izņēmumi! Mēs nerunājam par kādu konkrētu parādību, kad cilvēks nenoveco kādas patoloģijas dēļ, vai par neticamā Bendžamina Batona stāsta atkārtošanu. Mēs apspriežam vecmāmiņu no Horvātijas, kas ir diezgan parasta.

LASI VĒL: 5 kļūdas, kuru dēļ sieviete pārāk ātri kļūst par večiņu. Izvairieties no tām, un jūs izskatīsieties lieliski jebkurā vecumā

Līvija jau ir labi pazīstama Instagram, un tas ir tāpēc, ka viņas mazmeita Teja Flego ir profesionāla grima māksliniece. Nereti Teija iejutās modeles lomā mazmeitas eksperimentālajiem darbiem, kuros var diezgan labi praktizēt, kas viņai ļoti patīk. Darba rezultāti nekavējoties tiek nopublicēti sociālajos tīklos. Iepazīsties – vecmāmiņa Livija, kura ir 80 gadus veca!

“Šādu pārvērtību veikšanai var tērēt daudz laika un kosmētikas, bet, ja ir nepieciešamās prasmes, to var noņemt no sejas ap 30 gadu vecumu!” Teija saka.

“Mūsu omīte ir ļoti moderna, viņai patīk pļāpāt, seko līdzi modes tendencēm, kolekcionē skaistas lietas. Un nemaz negrib atpalikt no dzīves!”

“Viņa nekaunējās par savām grumbām vai vecumu. Un tiešam priekš kam, ja ar šādu meikapu viņā izskatās satriecoši!”

LASI VĒL: 5 kļūdas, kuru dēļ sieviete pārāk ātri kļūst par večiņu. Izvairieties no tām, un jūs izskatīsieties lieliski jebkurā vecumā

Esam spiesti atzīt, ka tā ir! Mazmeita vecmāmiņu noved līdz tādam izskatam, ka nav iespējams noteikt viņas vecumu. Lūk šādi meistari ir pasaulē!

Dalies ar šo rakstu ar citiem, lai arī viņi novērtēs grima brīnumus!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment