5 lietas, ko vīrieši nestāsta par seksu (bet vajadzētu gan)

1. Vīrieši jūtas nepārliecināti par savu ķermeni

Vīrieši arī domā par to, kā izskatās viņu ķermenis – sievietēm taču patīk muskuļoti augumi (nu vismaz kopti un sakārtoti). Patiesībā ļoti daudz vīriešu ir neapmierināti ar to, kā izskatās, bet neko nedara lietas labā. Un, ja godīgi, procentuāli vairāk sieviešu ir apmierinātas ar savu augumu, nekā vīrieši. Tā kā varbūt ir laiks doties uz sporta zāli?

2. Spēlēšanās ar krūšu galiem

Piekritīsiet, ka ne visiem vīriešiem patīk, kad tiek aiztikti viņu krūšu gali. Bieži vien sievietes to uzskata par normālu – kaut gan tā vairāk ir vīriešu lieta – rotaļāties ar sievietes krūšu galiem. Tā kā pasaki savai draudzenei, ja šī lieta tev īpaši nepatīk! Tici man – viņa neiebildīs.

3. Vīriešiem patīk apkampties

Runa ir par apkampšanos gultā, protams. Sievietes bieži vien domā, ka vīriešiem tas nešķiet tik patīkami, kā tas šķiet viņām. Tomēr labāk jau vien ir atzīties – ja sieviete, kura ir tev blakus, ir tava mīļota, apkampšanās sagādā ļoti lielu baudījumu un patīkamas sajūtas!

4. Visiem nepatīk anālais sekss

Sievietes stereotipiski uzskata, ka visi vīrieši vēlas anālo seksu, tomēr tā nebūt nav! Tā kā neuzskati nekad to par nepieciešamību, jo sievietēm, kuras to nav bieži darījušas, labāk patīk iztikt vien ar parasto labo vaginālo seksu. Un tas nav nekāds apkaunojums, ka nevēlies izmēģināt!

5. Vīrieši un sievietes atrodas uz vienas planētas, kad runa ir par seksu

Jā, jā, vīrieši ir no Marsa, sievietes no Veneras. Bet, kad runa ir par seksu, šo faktu visi varam aizmirst! Patiesībā, ja sieviete, kas atrodas blakus, ir tava otra pusīte, tad par seksu jūs esat vienās domās (protams, ja atrodaties veselīgās attiecībās, kur seksam ir liela nozīme). Vīriešiem arī patīk taču izbaudīt maigu, mīlošu seksu, kas nostiprina pāra tuvību, vai ne tā?

 

Avots: www.salon.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment