5 lietas, kuras Tev nevajadzētu nēsāt, ja Tu esi tievs

  1. Drēbes atbilstoši izmēram

Iespējams mazāka izmēra vīrietim ir grūtāk atrast sev piemērotu apģērba izmēru, jo tie visi var šķist par lielu kādā no apģērba daļām. Ja šis ir tavs gadījums, tad iegādājies sev tīkamo preci un nes to pielabot pie drēbnieka. Tas izmaksās dārgāk, bet uzvelkot  apģērbs būs kā radīts tavam augumam. 

  1. Pārāk pieguļošas drēbes

Šāda tipa drēbes tikai vēl vairāk izcels tavu tievumu un, piekļaujoties pie auguma, izcels katru tavu auguma formu. Ja izvelētais pieguļošais apģērbs ir melns, tad tas tevi padarīs vēl kalsnāku nekā patiesībā. Izvēloties T-kreklu, pievērs uzmanību vai tas ir brīvi krītošs un vai audums nesatur elastānu, jo šāda veida audumi ir paredzēti nelielai formas maiņai. Tam būs tendence piekļauties tavam ķermenim.

  1. Izvēlies atbilstošu matu griezumu

Lielākoties vīriešiem, kuri ir tievi, ir izteikti vaigu kauli un spēcīga žokļa līnija. Necenties to visu noslēpt ar pagariem matiem, kuri aizsedz gan tavu pieri, gan ausis. Tāds matu griezums, kur mati ir pāri ausīm un viļņojas uz pleciem, noteikti nav priekš tevis. Aizdodies uz labu vīriešu frizētavu jeb “barber shop” un palūdz, lai uztaisa matu griezumu, izceļot tavus spēcīgos sejas vaibstus.

  1. Uzvalks ar vairākām pogu rindām

Vīriešiem, kuri ir tievi, ir grūti atrast uzvalku, kas ideāli derētu, jo krūšu daļa un viduklis ir pārāk šauri un slaidi. Tāpēc noteikti būs
jādodas pie drēbnieka. Tomēr, ja līdzekļi neatļauj došanos pie drēbnieka, tad zini, ka divrindu uzvalks noteikti nav priekš tevi.

  1. Neizvēlies lielu uzdruku

Ja tu esi uzdruku, saukļu fans, tad pievērs uzmanību, lai tie nav pārāk lieli priekš tava auguma. Lieliem uzrakstiem un zīmējumiem ir tendence aizēnot nēsātāju. Lai cik skarbi tas izklausītos, bet tu vari pazust uz sava T-krekla fona.

Avots: askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment