5 lietas, par kurām Tev nekad nevajadzētu atvainoties

  1. Tava pagātne

Vai tev ir draugs vai ģimenes loceklis, kurš ik pa laikam atgādina tev par pieļautajām kļūdām vai neveiklām situācijām, kuras ir notikušas pagātnē? Viņi vēl joprojām izmanto to, lai manipulētu ar tevi. Tava pagātne ir un paliek pagātne. To nevar mainīt neviens. Ja tu pats sev esi piedevis pagātnes kļūdas un esi mācījies no tām, nepieļaujot tās tagadnē, tad liec to saprast arī pārējiem.

  1. Tava seksuālā gaume

Tev patīk puiši vai meitenes? Abi? Tev patīk, ka tev ir vairāk partneri vai sekss nepatīk vispār? Ļoti labi. Tās ir tikai tavas vēlmes un tas jau ir daudz, ka tu esi to sapratis un sev atzini, ka tāds tu esi un, ka tāds tu arī vēlies palikt. Tas ir tas pats, kā atvainoties par to, ka tev patīk zaļā krāsa, kad tavam draugam patīk dzeltenā. ‘

  1. Tu pastāvi par to, kam Tu tici

Vai tev kādreiz cilvēki ir pārmetuši par to, ka tu esi “tērējis laiku” lietām, kuras ir “bezjēdzīgas”? Mūsu draugi, ģimene un svešinieki ļoti labi to pieprot, tad, kad jūsu intereses un vēlmes nesakrīt. Bet par to noteikti nav jāatvainojas- tā dzīvē ir iekārtots. Mēs patiesi visi esam pietiekami dažādi.

  1. Tu izsaki savu patieso viedokli

Pieņemsim tavs draugs jautā: “Vai man piestāv šīs bikses?” Uz ko tu atbildi, ka nē- ne visai. Bet tavs draugs ir pārsteigts un apmulst, kā tu tā varēji teikt?

Izklausās pazīstama situācija?

Tavs pirmais instinkts varētu būt- pateikt, ka neizskatās tik slikti. Bet tev to nevajadzētu darīt, ja tu tā tiešām nedomā un, ja draugs lūdza būt tev atklātam. Būšana godīgam palīdz arī saglabāt labāku veselību.

  1. Tu kādam piedod

Vai tu esi kādreiz piedevis kādam cilvēkam, kad tavi draugi nesaprot, kādēļ tu tā izdarīji? Viņi vēl joprojām bija dusmīgi uz to cilvēku un gribēja viņu pārmācīt, kamēr tu jau viņam piedevi. Ja tu un pāri nodarītājs ir vienīgie reāli situācijā iejauktie cilvēki, tad pats topi atbrīvotāks, viņam piedodot.

Avots: goweloveit.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment