5. marta dienas horoskops – diena aktīvai komunikācijai!

1

AUNS Šodien tavā dzīvē iezagsies kāds negaidīts pavērsies, bet tamdēļ nevajag visu sasteigt. Mierīgi uzelpo un sakārto visu pa plauktiņiem.

2

VĒRSIS Tavā vietā neviens neko nedarīs – esi atbildīgs par sevi, ja zini, ka priekšā gaidāmas lielas lietas, parūpējies, lai tajā brīdī stāvētu uz abām kājām.

3

DVĪŅI Kaut kas tev neliek mieru – laiks atrast uzticības personu, kurai visu izstāstīt. Lai arī kā pagātne nemītu uz papēžiem, ir laiks lai uzgriezt muguru.

4

VĒZIS Pārsteigumu šodien netrūks. Viss ies uz priekšu labāk, ja būs nemitīgs mūzikas pavadījums. Netici visam, ko tev saka – tevi šodien var maldināt.

5

LAUVA Lai arī kā negribētos atgriezties tur, kur viss šķiet pierasts, atceries, ka tas ir tikai pieradums. Pieņemot lēmumus, domā par ilgtermiņa labumu.

6

JAUNAVA Šodien pats sev būsi lielākais ienaidnieks. Nespēsi vienoties par to, kas ir pareizi un kas nē. Ieteicams meklēt padomu un tajā arī ieklausīties.

7

SVARI Ļoti laba komunikācija ar draugiem. No strīdiem vajag izvairīties, citādi vari visu vēl vairāk sabojāt. Nesēdi uz vietas, kusties, lai nav jāsāk domāt drūmas domas.

8

SKORPIONS Šodien būsi kā uz naža asmens. Katrs sliktais vārdiņš pieķers pie sirds. Neturi ļaunu prātu uz citiem, tā arī ir tava vaina, ka ir izveidojusies šāda situācija.

9

STRĒLNIEKS Mazliet vairāk pašpārliecinātības, un viss nokārtosies. Tu zini savu mērķi, nevajag nepārtraukti no tā novirzīties – koncentrējies tikai uz lietderīgo.

10

MEŽĀZIS Kas viegli atnāk, viegli arī aizies. Vairāk piepūles, lai sasniegtu iecerēto. Un neļauj sev dzīvot pa mākoņiem, tev jānostājas stabili uz abām kājām.

11

ŪDENSVĪRS Visi tev nevar būt draugi, tieši tādēļ šodien piedzīvosi vilšanos. Pārāk lielas cerības neturi uz šo dienu – tev būs vajadzīgs milzīgs atbalsts.

12

ZIVIS Ja dzīvosi tādā ilūzijā, nekas nenokārtosies. Centies labāk tiešām kļūt par to cilvēku, par kādu savā galvā pats sevi esi uzbūris.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment