5 patiesas lietas, ko par vīra mīļāko jāzina ikvienai sievietei

Noskaidrosim uzreiz: attiecībām ar precētu cilvēku nav nekāda attaisnojuma. Bet tā notiek. Galu galā sievietes, kuras kļūst par mīļākajām, ir mūsu draudzenes, meitas, māsas, tantes, mammas, svešas sievas un kaimiņienes. Tās visas ir sievietes no mūsu sabiedrības. Tāpēc lūk, 5 lietas, kas ir jāsaprot katrai sievai par sava vīra mīļāko:

1. Lielākajā daļā gadījumu viņa jūtas vainīga. 

Ja viņa zina, ka viņas mīļotais ir precēts, viņa pārdzīvo visas paredzamās emocijas: skumjas, depresiju un vainas sajūtu. It īpaši, ja ir bērni. Viņa jūtas vainīga, kad viņš atbrauc pie viņas brīvdienās, atstājot ģimeni. Viņa jūtas vainīga, kad citi runā par saviem vīriem-krāpniekiem. Kad skatās filmas par to. Vaina – tas ir spoks, kas viņai seko visu laiku gan esot attiecībās ar precētu vīrieti, gan arī pēc tām.

Un vēl daudzas mīļākās nezina, ka viņu vīrietis ir precēts. Ja viņš var apmānīt savu sievu, tad kāpēc gan nevarētu mānīt arī mīļāko?

Lieta tāda, ka, ja sieviete nav atklāta sociopāte, tad viņa jūtas vainīga par to, ka ir pārkāpusi atļautā robežas.

2. Visticamāk viņa neplānoja kļūt par mīļāko. 

Mēs visi atbildam par savu rīcību. Bet dažreiz apstākļi un nepareizu lēmumu virkne noved mūs pie tām, ka mēs nonākam nepareizās attiecībās.

Jā un diez vai kāda sieviete apzināti vēlas kļūt par precēta vīrieša mīļāko un riskēt ar savu reputāciju un uzticamību, un varbūt pat ar karjeru, vai pat savu ģimeni – dažas mīļākās arī ir precētas.

Visbiežāk sieviete kļūst par tāda vīrieša mīļāko, ar kuru viņa sevi neredzēja ilgstošās attiecībās, tāpēc arī neinteresējās par viņa ģimenes stāvokli. Bet beigu beigās iemīlējās un viņai kļuva grūti no viņa atteikties.

Dažreiz vīrieši paši baro mīļākās ar solījumiem, ka, it kā, pametīs sievu, vai arī apsola zelta kalnus, bet paiet laiks, un sievietei jau kļūst grūti pārtraukt attiecības.

Lasi vēl: Ja plāno krāpt savu otro pusīti, tad pirms to dari – noteikti izlasi šo!

Pāršķir lapu, ja vēlies lasīt tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment