5 patiesas lietas, ko par vīra mīļāko jāzina ikvienai sievietei

3. Viņa ir greizsirdīga.

Viņa ir greizsirdīga katru reizi, kad viņš atgriežas no viņas pie savas sievas. Viņa zina, ka viņam ir cita dzīve, kuras daļa viņa nebūs nekad.

Ja vien viņai nav pašai savas ģimenes, tad viņa parasti jūtas ļoti vientuļi, gaidot īslaicīgās sava mīļākā vizītes, pastāvīgi domājot par viņa “galveno” dzīvi. Viņa ir greizsirdīga, jo droši vien nekad nezin, kādas patiesībā ir viņa attiecības ar sievu, pat, ja viņš saka, ka viņi ir uz šķiršanās robežas, un ka nenodarbojas ar seksu.

Dažām mīļākām pat mēdz būt bērni no precētajiem – un tā arī nav nekāda saldā dzīve.

Viņai noteikti skauž, ka viņas mīļākā attiecības ar sievu ir visiem zināmas, bet par viņu (un viņas bērnu, piemēram) neviens neko nezina. Viņai ir nepieciešams apstiprinājums, ka viņu attiecības arī ir īstas. Viņai arī gribas, lai viņas vīrietis lepotos ar viņu, stāstītu un rādītu viņu draugiem, kliegtu visai pasaulei par mīlestību pret viņu…

4. Viņa ir iemīlējusies nepareizajā cilvēkā.

Diemžēl mīlestība un kaisle ir aklas. Sieviete, kas palikusi neredzīga kaisles un mīlestības iespaidā, galu galā nonāk attiecībās ne ar to cilvēku. Kādam tas var būt vīrietis, kas paceļ roku pret sievieti, bet kādam – precēts vīrietis.

Un lielākajā daļā gadījumu mīļākās saprot, ka ir izdarījušas milzīgu kļūdu, un paliek attiecībās tikai tāpēc, ka tic, ka ir viņam vajadzīgas.

5. Viņa var ticēt tam, ka viņu attiecībām ir nākotne.

Ja sieviete uzzina par to, ka viņas vīrietis ir precēts jau laikus, tad viņš droši vien viņai teiks, ka viņam laulībā viss ir slikti, sniegs viņai solījumu, ka viss mainīsies, un ka viņš būs tikai ar viņu. Un viņa ticēs. Tā paies gadi, viņa pieradīs pie savas mīļākās lomas, tā kļūs par viņas realitāti. Un viņai būs ļoti grūti sadzīvot ar šo vainas un kauna sajūtu.

Būt par mīļāko – tas nav stilīgi. Sākumā romāns ar precētu vīrieti var likties tāds kaislīgs un aizraujošs, bet parasti tas beidzas ļoti depresīvi.

Lasi vēl: Ja plāno krāpt savu otro pusīti, tad pirms to dari – noteikti izlasi šo!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment