5 pazīmes, ka Tava dzīve patiesībā ir labāka, nekā Tu domā

  1. Tu zini, ko Tu patiesi nevēlies

Lielu daļu dzīves mēs pavadām meklējot to, kas mums patīk un, kas mūs padara laimīgus. Dzīves partneri, kurš mums liks justies vajadzīgiem. Karjera, kas mums liks justies piepildītiem. Mēs paskatāmies uz cilvēkiem sev apkārt un prātojam, kāpēc es vēl neesmu sasniedzis to, ko viņi jau ir sasnieguši. Tomēr ir vērts atcerēties, ka saprast to, ko tu nevēlies arī jau ir daudz. Mums nav jāsalīdzina savas dzīves ar citiem cilvēkiem.

  1. Tu novērtē patiesas attiecības

Ik pa laikam mēs mēdzam attapties, ka atrodamies toksisku un negatīvu cilvēku lokā. Ir laiks atbrīvoties no šādiem cilvēkiem. Tev ir mazāk draugu un labu paziņu, bet viņi ir patiesi un tos patiešām var saukt par saviem draugiem, kuri būs gatavi doties līdzi tev uz mežu tumšākajā nakts stundā. Tu pavadi laiku ar šaurāk cilvēku loku, bet šie cilvēki ir “zelts”!

  1. Tu apzinies, ka dzīvē materiālās vērtības nav svarīgākās

Tas ir tik viegli, ļauties laimes meklējumiem caur priekšmetiem un lietām, bet šāda laime nav ilgstoša. Tev patiešām nav nepieciešamas dārgākās drēbes un lielākā māja, lai justu laimi. Ja tu zini, ka laime neslēpjas materiālajos labumos, tad tu vairāk laika un enerģijas velti dzīves kvalitātes uzlabošanai, dodoties uz pasākumiem, lasot grāmatas un satiekoties ar jauniem cilvēkiem.

  1. Tu nesatraucies par sīkumiem

Mēs visi reizi pa reizei ļaujam sīkām lietām sevi ietekmēt. Nav nozīmes vai problēma ir maza vai liela, bet mūsu sajūtas par to var būt identiskas. Tomēr, ir vērts sev atgādināt, ka mūsu dzīve ir pārāk īsa, lai satrauktos par visādiem sīkumiem. Ignorējot sīkās nepatikšanas tu vari veltīt vairāk laika un enerģijas dzīves labo lietu izbaudīšanai. Tu apzināti izvēlies prieku pār dusmām.

  1. Tu nebaidies uzdot jautājumus

Mums visiem reizēm ir nepieciešama palīdzība. Dabiski, mēs visi vēlamies attīstīties un augt garīgi. Ja tu saskaries ar grūtībām, kad nākas uzdot jautājumus, neļauj kaunam un bailēm sevi atturēt. Stulbu jautājumu nav. Lepojies ar sevi tad, kad tu esi uzdevis tev šķietami muļķīgu jautājumu. Saproti, ka zināšanas var iegūt jautājot un uzzinot!

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment