5 sieviešu zodiaka zīmes, pēc kurām vīrieši, visbiežāk, jūk prātā

Katram zodiaka pārstāvim ir savi īpašie veidi kā piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Un kamēr dažas meistarīgi apbur vīriešus ar iespaidīgu izskatu un kliedzošiem tērpiem, citi ir pārliecināti, ka nav nekā vienkāršāka, kā izlauzt ceļu uz vīrieša sirdi caur vēderu.

Izrādās, ka 5 zodiaka zīmju pārstāves spēj īpaši piesaistīt vīriešu uzmanību. Kas viņas ir, un kā viņas to dara? Noskaidrosim tagad.

Auns

Šī temperamentīgā ugunīgā dāma liek likmi uz vienkāršību. Katru jaunu dienu kā galvenos sava grima līdzekļus viņa izmanto acu zīmuli un sarkanu lūpu krāsu, un viņa noteikti izvēlas augstpapēžu kurpes. Protams, ne visi uzdrošināsies iet garām tik spožam skaistumam.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras oktobra sākumā gaida finansiāli panākumi. TOP veiksminieki

Tomēr, ja šāds drosmīgs vīrietis atradīsies, mērķtiecīga sieviete-Auns viņu panāks un liks viņam ieskatīties tuvāk.

 

Vērsis

Racionālā sieviete-Vērsis vīrieša medībās rīkojas pēc skaidri noteikta plāna. Nejaušas tikšanās un īslaicīgi romāni viņu neinteresē.

Ideālā vīrieša portrets atrodas viņai galvā, un kolīdz šādu vīrieti izdodas satikt, viņa sāk izmantot visus savus līdzekļus, lai piesaistītu viņa uzmanību – sākot ar draudzīgu komunikāciju un beidzot ar kulināro un profesionālo talantu parādīšanu.

 

Dvīņi

Ja Dvīņu zīmē dzimušai sievietei neizdodas piesaistīt sava sapņu vīrieša uzmanību ar savu ārējo izskatu, tad viņa viegli viņu pārliecinās ar saviem vārdiem. Ar to palīdzību viņa parādīs, ka ir viņa izredzētā. Sieviete-Dvīnis ir lieliska kompānija.

Viņa prot ar vīrieti dalīt līdzīgas intereses gan futbolā, gan politiskajos uzskatos. Ar viņu vīrietim viennozīmīgi nebūs garlaicīgi.

 

Vēzis

Līdzās sievietei-Vēzim katrs vīrietis jūtas kā īsts alfas tēviņš. Interesanti, ka sievietei-Vēzim nevajag ļoti censties piesaistīt vīriešu uzmanību. Atrodoties līdzās vīrietim, viņa burtiski viņu ieskauj ar siltumu, maigumu un interesi.

 

Lauva

Sieviete-Lauva ir īsta liktenīgā sieviete, uz kuru visi atskatās. Tomēr tikai daži uzdrošinās viņu uzrunāt. Nav svarīgi, vai viņa ir skaista vai nepretencioza, turīga vai ne pārāk, sabiedriska vai noslēpumaina, viņas skatiens neatstās vienaldzīgu nevienu garāmejošu vīrieti, viņas ciltsraksti piesaista.

Lasi arī: Gita bez Zitas. Kā izveidojās liktenis Siāmas dvīnei pēc māsas nāves

Tomēr vien retais uzdrošinās sākt dialogu ar sievieti-Lauvu. Varbūt tāpēc šīm sievietēm bieži ir grūtības personīgajā dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment