Zodiaka zīmes, kuras oktobra sākumā gaida finansiāli panākumi. TOP veiksminieki

Pavisam drīz, proti, 19. oktobrī, Venēra sakritīs ar Jupiteru, kas radīs pozitīvu efektu. Tas piesaistīs naudas veiksmi. Bet bagātināties finansiāli var ne kurš katrs. Zvaigznes jau ir izvēlējušās savus izredzētos, kuru veiksme būs ideāla visu oktobri. Iepazīstieties ar viņiem sīkāk.

 

Pirmā zodiaka zīme, kurai jāpievērš uzmanība, ir Jaunava. Viņai parādīsies pārsteidzošs talants visa oktobra garumā. Viņa iemācīsies izmantot jebkuru situāciju, gūstot maksimālu labumu.

Lasi arī: Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē un noskaidro, kas nedod mieru tavai dvēselei

Var rasties priekšstats, ka pats liktenis viņiem dod priekšroku un uzceļ tiltus tur, kur nav citas pārejas. Jaunavām nevajadzēs meklēt papildu ienākumus, jo tie paši atradīs šīs zīmes pārstāvjus.

 

Mežāži piesaistīs naudu savādāk. Viņiem būs svarīgi nopelnīt autoritāti svarīgu cilvēku acīs. Tādā veidā viņi ieliks spēcīgu pamatu, uz kura bāzēsies viņu finansiālā labklājība. Mežāži vienmēr tiecas pēc tā, lai spīdētu sabiedrībā, Viņiem nebūs grūtību nopelnīt naudu.

 

Vēršiem vajadzētu uzmanīgi sekot savam dzīves ritmam. Liktenis periodiski radīs Vēršiem finansiāli izdevīgas situācijas. Tas var izpausties kā, piemēram, izdevīga pasūtījuma izpilde vai sakaru stiprināšana ar priekšniecību. Galvenais ir nepalaist garām šos mirkļus un tos pilnībā realizēt. Pretējā gadījumā jums paliks tikai jaukas dāvanas un sīkas veiksmes.

 

Lauvas var atslābināties. Viņi jau ir paspējuši pastrādāt pie savas nākotnes un tagad var pilnībā paļauties uz veiksmi, kura Lauvām būs pilnīgi labvēlīga. Veiksme var realizēties dažādos veidos. Iespējams, tas būs paaugstinājums darbā vai laimests loterijā. Bet laimīgs gadījums noteikti piemeklēs Lauvas.

 

Strēlnieki arī ir spējīgi uz finansiālu bagātināšanos, bet var rasties noteikti sarežģījumi. Piemēram, starp visām zodiaka zīmēm viņiem var būt vislielākie ienākumi. Tomēr Venēras ietekme ar viņiem var izspēlēt ļaunu joku. Ja pārāk atslābināsies un palaidīs situāciju pašplūsmā, var pamosties slinkums, kas aizsūtīs Strēlniekus par izklaides un uzdzīves ceļu. Visa nopelnītā nauda pazudīs, it kā nebijusi.

 

Dvīņi un Ūdensvīri dala savā starpā naudas magnētu. Tiesa, iegūtās finanses būs svešas. Tas var būt radinieku atstāts mantojums vai atbalsts no ārpuses. Nevar teikt, ka šī nauda būs jūsu, tā nebūs jūsu darba rezultāts. Turklāt par šīm finansēm jums būs jāveic kāds noteikts pakalpojums.

 

Kas attiecas uz pārējām zodiaka zīmēm, tad viņi var sastapties ar parastu veiksmi. Tomēr astrologi neapgalvo, ka tieši viņiem veiksies visu oktobri. Jupitera un Venēras sakritība sola ne tikai finansiālu labklājību. Šis zvaigžņu stāvoklis var sniegt arī panākums personīgajā frontē vai ilgi gaidītās mīlestības iegūšanu. Galu galā veiksmi nenosaka tikai nauda. Svarīgas arī garīgās vērtības. Kas zina, varbūt rīt jūs atradīsit ilgi gaidītos domubiedrus.

Venēras un Jupitera trīna laikā astrologi rekomendē nesteigties lēmumu pieņemšanā. Katra planēta attiecībā pret noteiktu zodiaka zīmi var palielināt savu ietekmi. Ja rodas sajūta, ka ieplānotā lieta jūs negatīvi ietekmēs – atsakieties no tās.

Lasi arī: Psiholoģiski spēcīgas sievietes pazīmes

Dažām zīmēm šajā periodā būs saasināta intuīcija, tādēļ, laicīgi pamanot lamatas, nevajadzētu notikt nekādiem incidentiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment