5 veidi, kā ātri un efektīvi notīrīt rokas un nagus pēc netīrā darba dārzā

Darbs dārzā priecē ar rezultātiem, taču pats process ne vienmēr ir viegls, it īpaši, ja dienas beigās rokas un nagi izrādās melni no netīrumiem.

Dažreiz pat cimdi nepasargā. Tāpēc pastāstīsim, kā ar improvizētu līdzekļu palīdzību ātri atjaunot ādas tīrību un svaigumu.

Tomāti

Izrādās, ka dārzeņi un augļi lieliski tiek galā ar netīrumiem. Sāksim ar tomātiem. Paņemiet lielu tomātu, pārgrieziet to uz pusēm un viegli berziet ar to ādu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mīkstumam un tomātu sulai jānokļūst uz visām netīrajām vietām.

Ja ar vienu tomātu nebija pietiekami, ņemiet otro. Beigās labi nomazgā rokas ar ūdeni un iesmērē ar krēmu, lai āda nepaliek sausa.

Lasi arī: Kā vasarā pareizi piebarot kāpostus, lai izaugtu lielas un veselīgas galviņas. Raža tevi priecēs!

Lasīt vēl: Lai iegūtu bagātīgu tomātu ražu, zeme pareizi jāpiebaro ar zivīm!

Skābenes

Kā liecina prakse, skābenes var atrast gandrīz jebkurā dārzā. Skābeņskābei ir balinošs efekts, tāpēc tā ir sevi pierādījusi cīņā pret dažādiem netīrumiem.

Ir nepieciešams noplūkt vienu lapu, labi berzēt to plaukstās, kas pārklātas ar netīrumiem, un pēc tam noskalot rokas ar tekošu ūdeni. Jums jārīkojas uzmanīgi, ar masāžas kustībām, lai nejauši neizraisītu apsārtumu un kairinājumu. Ja āda ir maiga vai sausa, beigās noteikti izmantojiet krēmu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 3 pašas efektīvākās metodes

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment