5 veidi, kā padarīt sievietes orgasmu ilgāku un atmiņā paliekošu

Rīkojies skaisti

No sākuma: sakārto guļamistabu- novāc visu lieko, nodzēs gaismu, iededz sveces, ieslēdz mūziku, tu pats gan jau visu zini. 

Atdod viņai pelnīto

Daudzas meitenes kaunas par sevi. Bet tās, kas nekaunas, vienalga nevar tikt pāri šīm domām: ka viņa izskatās šajā gaismā, vai nav par resnu, vai tev patīk viņas  sejas izteiksme, kad viņa cenšas beigt. Tev viņa ir jāpaliela, jāsaka komplimenti, parādi viņai savu sajūsmu – viņa uzreiz atbrīvosies un jutīsies drošāka.

Vairāk neķītruma

Maigums un pacietība labs sākums priekšspēlei. Ja tu gribi, lai viņa koncentrētos uz savām sajūtām seksā (un bez tā šaubos, ka tev izdosies viņai sniegt neaizmirstamu orgasmu), nedaudz samazini romantikas līmeni. Ja viņai patīk dirty talk jeb neķītras runas gultā? Lieliski, bet ja nepatīk, esi nedaudz skarbāks. Grozi viņu tā kā tu gribi, arī sievietēm vairāk patīk ja viņas jūtas vadāmas.

Kaitini viņu

Tu lieliski zini: reiz pa reizei noturot orgasmu, tu pastiprini savu baudu, ko sajutīsi beigās. Tieši tāpat arī viņai: viņas orgasms būs ilgāks un efektīgāks, ja tu viņu nedaudz pakaitināsi. Beigu tuvošanās simptomi tev ir zināmi: bieža elsošana, saspringti muskuļi, parādījies vairāk  mitruma. Ja jūti, ka viņa tūlīt beigs, nedaudz piebremzē. Pāris reižu tā izdarot, tas pastiprinās gan tavas, gan viņas sajūtas.

Attīstīti fantāziju

Cik daudz erogēno zonu ir tavai draudzenei – kaut vienu zini? Un cik daudz laika tu tām velti (kaut vai priekšspēles laikā)? Visas ķermeņa daļas apglāsti, neaizmirsti par vagīnas G-punktu, parādi juveliera darba izcilību.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment