5 vienkārši noteikumi, lai pagatavotu izcili gardu soļanku

Daudzu iecienītā soļanka ir šķietami vienkārši pagatavojama, tomēr, lai zupa patiešām izdotos, ir gatavošanas procesā jāievēro daži noteikumi.

Soļanka var būt ar gaļu, zivi, sēnēm, dārzeņiem. Arī aromatizēta un ļoti garšīga. Nav tādas klasiskas soļankas receptes, jo katra saimniece šo zupu gatavo no tā, kas atrodams virtuvē. Tāpēc jebkuru piedāvāto recepti var mainīt atbilstoši savai gaumei, bet galvenais ir neaizmirst piecus svarīgus noteikumus.

5 noteikumi, lai pagatavotu gardu soļanku

Parasti zupā ietilpst vairāki pamatprodukti, tas ir, dažādi gaļas veidi, sēnes, zivis. Jo vairāk sastāvdaļu, jo garšīgāks būs ēdiens.

Kārtība, kā mēslot augus ar sauso raugu

Īstai zupai jābūt saldskābai. Tāpēc tajā liek vismaz dažas no šīm sastāvdaļām: marinētus gurķus, olīvas, kaperus, sālītas vai marinētas sēnes, tomātus, tomātu sulu vai pastu.

Lasi vēl: Tas ir īsts posts: ar kādu mēslojumu nedrīkst barot sīpolus

Lasi arī: Kuram pirkstam jāvelk gredzens, lai pievilinātu veiksmi, mīlestību un labklājību?

Sāliet zupu uzmanīgi: sastāvdaļas jau ir sāļas.

Ļauj gatavai sālītai zupai 15-20 minūtes nostāvēties zem vāka. Starp citu, nākamajā dienā zupa būs vēl garšīgāka.

Pasniedzot pievieno citrona šķēli, skābo krējumu un sasmalcinātus zaļumus – zaļos sīpolus, dilles un pētersīļus.

 

2024. gada pavasara pārsteigumi: trīs zodiaka zīmes, kuras piedzīvos pēkšņu laimi

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment