51 gadu vecs vīrietis apprec piecas 13 gadus vecas meitenes, un tagad viņiem ir jau 29 bērni!

51-year-old-marries-5-has-children-of-29_2

Viņš 2000. gadā tika ieslodzīts uz 5 gadiem par Jūtas štata, ASV, daudzsievības aizlieguma pārkāpumu.

Tikai neliels poligāmistu skaitis ir ticis tiesāts par šāda veida pārkāpumiem. Pēdējā reize, kad šāda tiesa notika, bija ap 1950. gadu.

Bet poligāmija nebija vienīgais pārkāpums, par ko viņš tika apsūdzēts. Izrādās, viņš apprecējās ar savām šābrīža sievām un padarīja viņas grūtas, kad viņām bija tikai 13 līdz 16 gadi, kas ir pret likumu gan ASV, gan lielākajā daļā pasaules.

Policijai izdevās pierādīt, ka viņa pirmā sieve Linda Kunca ir dzimusi 1973. gadā, bet pirmo reizi dzemdēja 1986. gadā, kas nozīmē, ka viņai bija tikai 13 gadi, kad viņa stājās seksuālās attiecībās ar Grīnu. 2002. gadā tiesā viņu atzina par vainīgu mazgadīgu bērnu izvarošanā.

Pēc sešiem gadiem viņš tika atbrīvots un atgriezās pie savas ģimenes. Grīns un viņa legālā sieva ir teikuši, kad darīs visu iespējamo, lai viņš neatgrieztos cietumā.

Viņa sievas viņu atbalsta, sakot, ka viņš ir labs cilvēks un nav pelnījis sēdēt cietumā. Tas radīja grūtības viņam piespriest lielāku sodu – neviena nevēlējās pret viņu liecināt.

Lasi vēl: Vīrs atsakās runāt ar sievu jau 20 gadus smieklīga iemesla dēļ!

Par sešiem pavadītiem gadiem bez vīra Linda stāsta: “Tas bija liels pārbaudījums, mums sievietēm kā mātēm darīt visu pašu rokām – bērniem ir nepieciešams viņu tēvs.”

Šobrīd visas viņa sievas ir sasniegušas vairāk nekā 30 gadu vecumu. Viņa piektā “garīgā sieva” viņu pameta, kad Grīns izcieta piespriesto cietumsodu. Jūtas štata tiesa aizliedza viņam uzturēt kontaktu ar viņu un viņu pieciem bērniem.

Katru gadu 15 miljoni meiteņu tiek izprecinātas vēl bērniem esot, viņām tiek liegtas tiesības uz veselību, izglītību, iespējām, viņām atņem bērnību. Ja mēs neko nedarīsim, šis skaits turpinās pieaugt!

Ir uzņemta arī dokumentālā filma par Tomu Grīnu:

https://www.youtube.com/watch?v=VYasa1qmSjo

Avots: viral4real.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment