6. marta dienas horoskops – pārliecība par sevi palīdzēs it visā!

1

AUNS Visu ko varēsi izdarīt, ja vien to ļoti vēlēsies. Piespiedu darbi šodien nenesīsies. Esi jauks pret cilvēkiem, šodien karma uz tevi skatās.

2

VĒRSIS Tu vari darīt visu, ko vēlies – pārkāp sev pāri un izdari to, ko jau kādu laiku esi vēlējies. Nedomā par citiem, šodien vari būt egoists.

3

DVĪŅI Nekas tā neiepriecinās kā citu cilvēku klātbūtne. Noteikti nevajag būt vienam, jo tad galvā nāks stulbas domas – esi gudrāks par citiem.

4

VĒZIS Tev viss nostāsies vietās, ja ieklausīsies savā iekšējā balsī. Atceries, ka visam jānotiek tā, kā tas notiek. Šodien gūsi vērtīgas dzīves mācības.

5

LAUVA Pārtrauc darīt to, kas tevi nedara laimīgu. Jaunie piedzīvojumi, jaunā vide tevi iespaidos tikai pozitīvi. Neuzturies pesimistisku cilvēku klātbūtnē.

6

JAUNAVA Visi dancos kā pēc tavas stabules, tikai atceries, ka to savā labā nevar izmantot. Interesējies par saviem tuviniekiem – viņiem nepieciešams tavs atbalsts.

7

SVARI Kaut kas sirsniņā grauž, bet atceries, ka pārmaiņas ir labas, un tev ir jākoncetrējas uz to, kas pašam šķiet pareizi – nerīkojies spontāni!

8

SKORPIONS Tu šodien atpakaļ saņemsi tieši to pašu, ko dosi. Ieteicams nodarboties ar sportu, tev vajag kārtīgi izvēdināt galvu, pārāk daudz muļķību tur sakrājušās.

9

STRĒLNIEKS Ballītēm šodien vajadzētu teikt “nē”, jo tas var slikti beigties. Pastāvi par savu viedokli – tikai tad cilvēki tevi beidzot sāks uztvert nopietni.

10

MEŽĀZIS Nevajag par sevi būt pārāk augstās domās – var sanākt pamatīgi sasisties. Vairāk nāksies piekrist citiem, jo izvēle īsti nebūs tavās rokās.

11

ŪDENSVĪRS Nebrīnies par to, ka citiem veicas labāk nekā tev. Tomēr tavs laiks arī nav tālu – drīz vien nostāsies uz dzīves baltās svītras.

12

ZIVIS Pārgalvīgi lēmumi šodien nav jāpieņem. Ja kaut ko momentā sāksi, tas neizdosies. Par nākotnes plānošanu arī nevajag aizmirst – šodien par to jādomā pastiprināti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment