6 pazīmes, kas liecina, ka jūs vairs neesat pāris, bet tikai “kaimiņi”

4. Jums nav kopīgu mērķu

Foto – Pexels

Brīnišķīgu attiecību neatņemama sastāvdaļa ir kopīga darbošanās. Ja jums ir kopīgi mērķi, sapņi un plāni, tas tuvina jūs kā pāri. Bet ko darīt, ja saprotat, ka jums vairs nav kopīgu sapņu? Varbūt jūs domājat par naudu vai karjeru? Varbūt jūsu dzīves mērķi vairs nesakrīt, un jums šķiet, ka ejat pa dažādiem ceļiem? Ja tas jums šķiet pazīstami, tas var nozīmēt to, ka esat pārgājuši no laulāto domāšanas uz “istabas biedru” domāšanu.

Lasi vēl: Sliktāk par neuzticību: 8 lietas, kas pilnīgi sagrauj divu cilvēku attiecības

5. “Maģiskā” sajūta ir izzudusi

Visās attiecībās ir kāpumi un kritumi, bet, ja jūsu attiecības šķiet kā garlaicīga rutīna bez mazākās aizrautības, tā varētu būt problēma. Atceraties, kad vienkāršas lietas kādreiz šķita tik īpašas? Tagad viss šķiet garlaicīgi, bez prieka un aizrautības. Jūs vienkārši kopā darāt kādus mājas darbus, un, ja nevarat atcerēties, kad pēdējo reizi esat kopā izklaidējāties vai jutāties laimīgi, pavadot laiku kopā, iespējams, ka jūs esat sevi pazaudējuši kā partnerus…

Foto – Pexels

6. Emocionālā atbalsta trūkums

Kad dzīvē ir grūti, mēs mēdzam paļauties uz saviem partneriem, lai sagaidītu no viņiem mierinājumu. Bet ko darīt, ja šis mierinājums vairs nav pieejams? Iedomājieties, ka pēc grūtas dienas jūs atgriežaties mājās un cerat uz mīļiem vārdiem, apskāvienu vai kādu, ka jūs uzklausīs? Tā vietā jūs sagaida vienaldzība vai vienaldzīga atbilde. Tas ir tā, it kā jūsu jūtas partnerim vairs nebūtu svarīgas. Ja jums šķiet, ka ar savām problēmām tiekat galā vienatnē, lai gan esat ar otru kopā, tas var nozīmēt, ka jūs vairs diemžēl neesat pāris.

Ja atbildējāt ar “jā” uz vismaz vienu punktu, bet vēlaties savas attiecības glābt – meklējiet palīdzību pie pāru speciālista!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment