6 veidi, kā vēl lietot magniju, kas jums bija jāzina jau vakar!

Magnijs ir neaizstājams medikaments, kas ir ļoti pieprasīts medicīnas jomā. Daudzi šo vielu zina no pirmavotiem, jo ​​magnijs ir lielisks nomierinošs, pretkrampju un spazmolītisks līdzeklis.

Bet šodien mēs runāsim par citām magnija īpašībām, kas palīdzēs mums to izmantot ikdienā sava ķermeņa labā.

Magnija sulfāts

Matiem

Lai matus nostiprinātu un barotu, vienkārši sajauciet ēdamkaroti magnija sulfāta ar tādu pašu daudzumu matu kondicioniera. Pēc rūpīgas mazgāšanas ar šampūnu uzklājiet maisījumu visā matu garumā un atstājiet iedarboties 5 minūtes.

Pēc šādas barojošas procedūras noskalojiet ar siltu ūdeni. Cilvēkiem, kuri cieš no matu izkrišanas, magnijs palīdzēs atbrīvoties no šīs problēmas.

Sejai un ķermenim

Ar magnija sulfāta palīdzību var viegli pagatavot efektīvu sejas skrubi. Pietiek sajaukt nelielu daudzumu mitrinošu krēmu un tikpat daudz magnija sulfātu. Pēc tam uz samitrinātas sejas jāuzklāj viendabīgas konsistences līdzeklis un jāļauj iedarboties 3 minūtes. Procedūras beigās noskalojiet ar siltu ūdeni.

Tāpat līdzīgu skrubi var pagatavot visam ķermenim. Vienādās proporcijās ir nepieciešams sajaukt jebkuru ķermeņa krēmu un tādu pašu daudzumu magnija sulfātu. Uzklājiet iegūto maisījumu uz ķermeņa un atstājiet iedarboties 3-5 minūtes. Procedūras beigās noskalojiet ar siltu ūdeni.

Labai sirds un asinsvadu darbībai

Vannas ar nelielu daudzumu magnija sulfāta palīdz mazināt muskuļu sāpes, samazina augstu asinsspiedienu, kā arī ir lieliska profilakse tādām slimībām kā tromboze. Lai pagatavotu ārstniecisko vannu, vienkārši pievienojiet ūdenim 2 glāzes magnija sulfātu.

Lasi arī: Izsmalcināti, bet viegli pagatavojami rožu pīrāgi. Sāc ievākt rožu ziedlapiņas rezervei jau tagad

Palīglīdzeklis svara zaudēšanai

Cīņā ar lieko svaru palīdzēs ietīšana ar magnija sāļiem. Lai to izdarītu, sajauciet 1/4 glāzi ūdens un 1 ēdamkaroti magnija sulfāta. Maisījums jāuzliek uz neliela kokvilnas auduma gabala, pēc tam jāaptin ap vēderu vai augšstilbiem un jānostiprina ar pārtikas plēvi. Procedūrai vajadzētu ilgt 20-25 minūtes. Ķermeņa ietīšanas kurss svara zaudēšanai – 10 dienas.

Kā ārstnieciska komprese

Magnija sulfātu izmanto arī kompresēs pret sasitumiem, sastiepumiem, stiprām muskuļu sāpēm un kukaiņu kodumiem. Lai to izdarītu, pievienojiet 1 glāzei karsta ūdens tādu pašu daudzumu magnija sulfātu. Šis maisījums jāizmanto terapeitiskai kompresei.

Kā pretsēnīšu līdzeklis

Vannas ar nelielu daudzumu magnija sulfāta palīdzēs atbrīvoties no pēdu un nagu mikozes. Lai to izdarītu, nelielā bļodā samaisiet 2 litrus karsta ūdens un 100 gramus magnija sulfāta. Turiet kājas ūdenī vismaz 15 minūtes. Minimālais ārstniecisko vannu kurss ir 10 procedūras.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment