6 veidi, kā joga var pacelt Tavu seksa dzīvi citos augstumos

Izturība

Joga mums palīdz atrast balansu. Tā mums māca nesteigties, ieklausīties savos ķermeņos un atklāt tempu kāds mums šķiet dabisks. Kad mēs to saprotam un pieņemam, tad šo pašu principu var pielietot seksā. Kad cilvēks ir fiziski spējīgs, tad viņš spēj nodarboties ar seksu vairākas reizes dienā un, īpaši nepievēršot uzmanību nogurumam. Bet pielietojot jogas principus, sekss ir daudz izjustāks, tas nav samocīts un “finišs” tiek sasniegts daudz izjustāk un spēcīgāk.

Lokanība

Acīmredzamākais jogas pluss ķermenim. Pieņemot, ka lokanība ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām gan jogā, gan seksā, tad ir vērts tam pievērst papildus uzmanību. Esot lokanam, sekss var kļūt daudzveidīgāks, jo ir iespējams izmēģināt dažāda veida pozas, kuras iepriekš nebija iespējamas. Tas atklās tavu ķermeni no cita skatu punkta.

Pārliecība

Vienalga vai tu vari aizlikt savu kāju aiz galvas vai nē, pārliecība par sevi ir ļoti svarīga. Tā ir atslēga, kas atslēdz daudzas durvis, bet it īpaši- guļamistabas durvis. Joga māca tev novērtēt savu ķermeni un iemīlēt to, par to kāds tas ir un ko tas spēj paveikt. Redzot, ka tu esi pārliecināts par sevi, savu ķermeni un savām darbībām, tavs partneris tevi iekāros vēl vairāk.

Atslābums

Starp vārdu atslābums un joga, viennozīmīgi atrodas vienādības zīme. Atslābšana ir savienota ar asinsriti. Joga palīdz palēnināt sirdsdarbību, kad mūsu ķermenis ir mierīgs, atslābis un nosvērts. Ja tu sāc seksuālās aktivitātes, kad tu esi atslābis, tas ļauj asinīm aizplūst ātrāk uz uzbudinājuma vietām, kas ir svarīga sastāvdaļa labam seksam.

Izpēte

Daži saka, ka ziņkārība bieži var novest pie nepatikšanām, bet citiem šķiet, ka tas noved pie jautrības. Joga māca tev atvērt savu prātu, skatīties tālāk par jau iepazītajiem apvāršņiem. Tiekties pēc jaunām sajūtām un jaunas pieredzes. Katrs cilvēka ķermenis ir unikāls, tāpēc ļaujies sava partnera izpētei un atļauj arī atklāt savas, iespējams pat tev nezināmās, vietas.

Avots:  elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment