6 vīriešu tipi, kuri atbaida sievietes pirmajā randiņā

1. Mammītes dēliņš

Ja tev ir labas attiecības ar mammu, tas ir tik mīļi. Bet pēc daudziem gadiem tu sāksi izturēties pret savu mīļoto tāpat kā pret savu mammu, tu izjutīsi tieši tādas pašas jūtas arī pret viņu. Jo daudzas sievietes to nespēj novērtēt, un tas šķiet  no sākuma ļoti atbaidoši.

2. Agresivitāte

Ja tu esi rupjš, agresīvs, neadekvāti izturies, tev noteikti vajadzētu laboties, jo sievietes ir īpaši jūtīgas pret tādiem cilvēkiem, jo ievēro ikvienu tavu mīnusu.

3. Skopulis

Daudzas sievietes uzskata, ja vīrietis tevi neaizveda mājās, vai neiesēdināja taksī un nesamaksāja par taksi, tātad viņš ir skopulis. Daudzu sieviešu loģika ir nesaprotama. Tāpēc esi tāds kāds esi, reizēm ko izpērc sievietei, reizēm saki, ka varētu kopā nopirkt kaut ko.

4. Narciss

Neaizraujies ar sevi tik ļoti, labāk pievērs uzmanību savai sievietei. Neesi tik patmīlīgs.

5. Fantazētājs

Ja tu daudz fantazēsi, zaudēsi sievietes acīs uzticību. Jo viņa domās, ka tu esi melis, un nestāsti taisnību. Viņa vienkārši tev nespēs uzticēties. 

6. Greizsirdība

Ja tu uzdosi sievietei pārāk daudz jautājumus, kas tev zvana, kas tev raksta, tas nozīmēs, ka tu esi greizsirdīgs un pārāk daudz jaucies sievietes dzīvē. Tev greizsirdīgam nav jābūt, tev ir jāuzticas savai meitenei.

 

Avots:passion.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko izveidojuši īpaši Latvijas matemātikas entuziasti. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment