7. aprīļa dienas horoskops – varēsi atviegloti uzelpot!

AUNS

Negribēsi atpalikt no pārējiem, tādēļ rīkosies mazliet muļķīgi. Nāksies atbildēt par savas rīcības sekām, bet visu ir iespējams izlabot – nevajag padoties.

VĒRSIS

Sajutīsi pārmaiņu vēsmu, kas teiks priekšā, ka, ja pats mainīsies, mainīsies arī tas, kas tev atrodas apkārt. Nevajag pārāk paļauties uz citiem cilvēkiem, uzticies sev.

DVĪŅI

Ļoti gribēsies atriebties kādam, kurš tev ir nodarījis pāri, bet zini, ka tas, kurš klusē, ir gudrākais. Nav jēgas atspēlēties, jo tik un tā tādā veidā nesasniegsi vēlamo reakciju.

VĒZIS

Šodien gribēsi eksperimentēt – uzdrīkstēsies mazliet vairāk, varēsi izdarīt ko tādu, par ko tikai iepriekš ir rādījies sapņos. Svarīga ir komunikācija – ja teiksi, ko gribi, to arī dabūsi.

LAUVA

Nevajag likt cilvēkiem izvēlēties, viss noritēs pats no sevis dabiskā ceļā. Ja gribi būt citu autoritāte, nedrīksti rādīt savu “neglīto” pusi, kas šodien ļoti gribēs spraukties ārā.

JAUNAVA

Netici visam, ko tev saka, jo daži cilvēki vēlas tevi apvārdot, lai dabūtu to, kas viņiem ir vajadzīgs. Paļaujies uz sevi, klausies tajā, ko saka tava sirdsbalss.

Lasi vēl: Lūk, ko Remzijs Gordons vienmēr atsakās ēst – tev šo arī vajadzētu ņemt vērā!

SVARI

Nevarēsi vien sagaidīt jaunos notikumus. Lai gan šodien būs jābūt diezgan mierīgam, sēdēsi kā uz adatām, nespējot nomierināties. Enerģijas būs daudz!

SKORPIONS

Vislielāko atbalstu šodien saņemsi no draugiem – un tas ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Ja prasi padomu, tad tajā arī ieklausies, citādāk rīkoties tāpat kā iepriekš, būs muļķīgi.

STRĒLNIEKS

Nevajag par sevi būt pārāk zemās domās – iepriekš to jau esi darījis, tādēļ zini, uz ko esi parakstījies. Šoreiz visam pieiesi ar lielāku pašpārliecinātību, kas sola labākus rezultātus.

MEŽĀZIS

Nevarēsi saprast, uz kuru pusi iet ir pareizi. Šoreiz nevajadzētu bēgt no atbildības – tava brīvības vēlmes sajūta tevi sauktin sauks, bet atceries, ka kādreiz ir arī jānomierinās.

ŪDENSVĪRS

Šodien dabūsi to, ko būsi vēlējis citiem. Uz savas ādas izjutīsi citiem radītās sajūtas – vai tās ir labas vai sliktas, tas paliek tevis paša ziņā.

ZIVIS

Vienatnē būt būs grūti, tādēļ ieteicams laiku pavadīt draudzīgā kompānijā. Nebaidies no atbildības – šodien tā tev var ieaudzināt pamatīgu raksturu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment