7 brīdinoši zemapziņas signāli, ka tev jāšķiras no pašreizējā partnera jau tūlīt pat!

Ja runa ir par mīlestību, tavs prāts un sirds atrodas nemitīgā cīņā, cenšoties rast atbildes uz daudziem jautājumiem, kamēr zemapziņa zina, kas notiek patiesībā. Tikai no mums pašām ir atkarīgs, vai pieņemt zemapziņas signālus vai tos ignorēt.

Tātad, aplūkosim, kādi ir šie signāli, kas liecina – esošais partneris nav tev piemērots.

1. Ja tu nemitīgi dzīvo bailēs, ka tas, ko dari, partnerim liks vilties vai iznīcinās jūsu attiecības, tev no viņa jāšķiras bez kavēšanās.

2. Vai tu visu laiku jūti vēlmi sekot līdzi sava partnera gaitām? Vai tu prāto, kāpēc viņš tik ilgi neatbild uz tavām īsziņām? Vai tev šķiet, ka jūsu attiecībās ir zudusi savstarpēja uzticēšanās? Tad tev jārīkojas izlēmīgi un kopābūšanai nekavējoties jāpieliek punkts. Jo attiecības bez uzticēšanās nav nekas cits kā strupceļš.

3. Ja tu pastāvīgi gribi saņemt partnera akceptu un piekrišanu jebkurai tavai darbībai, iespējams, tev jāmeklē cits dzīvesdraugs. Tu esi brīvs cilvēks, un tev nevajag uz sevi skatīties caur partnera prizmu.

4. Kad esi kopā ar cilvēku, kuru mīli, tas sniedz milzīgu piepildījuma sajūtu. Bet, ja kopā ar partneri visu laiku jūties saspringta un nervoza, tad šis cilvēks, visticamāk, noteikti nav tas, ko tu meklē visam mūžam.

LASI VĒL: Kamēr mans vīrs gulēja, es nolēmu nedaudz pārbaudīt viņa telefonu

5. Vai tavs partneris pēc mēnešiem vai pat gadiem ilgām attiecībām tev joprojām šķiet kā neatminama mīkla? Tu vienkārši nespēj saprast viņa rīcību un sacīto. Vai esi gatava to paciest līdz mūža galam?

6. Strīdu vai domstarpību situācijās kompromisu rast centies tikai tu. Tā notiek pat tad, ja neesi konflikta cēlonis.

7. Ļoti bēdīgi, ja tavs partneris nenovērtē, cik talantīga tu esi tajā vai citā jomā. Kad viņš nesaskata un nepamana tavas labās īpašības. Kaitējums tavai pašapziņai ir ārkārtīgi bīstams, jo var izpostīt attiecības, taču vairums no mums to diemžēl saprot pārāk vēlu.

Starp citu, viss iepriekš minētais tikpat lielā mērā attiecas arī uz vīriešiem. Tātad – bez kavēšanas izbeidz attiecības ar sievieti, ja tava zemapziņa sūta kādu no iepriekš uzskaitītajiem signāliem.

Bet ko tu domā par šo rakstu? Vai piekrīti, ka nekavējoties jāšķiras, ja pāra attiecības ievirzās “toksiskā” gultnē? Priecāsimies, ja paudīsi savu viedokli vai dalīsies pieredzē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment