7 gadīgs bērns ārstiem lūdz nomirt. Viņa iemesls? Sirdi plosošs!

Mazajam puikam 5 gadu vecumā tika atklāts ļaundabīgs smadzeņu audzējs. Viņu nekavējoties nosūtīja uz slimnīcu. Tas bija ļoti smags trieciens viņa mātei, Zojai, bet viņai pašai nebija īsti daudz laika, lai paspētu to “sagremot”, jo pēc pāris dienām, viņai pašai tika diagnosticēta aknu nespēju.

Tā viņi abi blakus sēdēja slimnīcā un gaidīja katrs savu ārstniecības procedūru. Zojai veica dialīzi, bet mazai Čens nespēja izdzīvot bez konstantas aprūpes. Bija domāts, ka Čena stāvoklis uzlabojas, bet tad nelabvēlīgais audzējs kļuva agresīvāks un cerības sāka zust. Ar laiku, tas puisīti padarīja aklu un paralizētu.

Tomēr Zoja nekad nezaudēja cerību, ka viņš varētu atlabt. Viņa pati bija kļuvusi ļoti vāja un ārsti atzina, ka bez aknu transplantācijas, viņa nomirs. Ārsti to diskrēti pateica Zojas mātei.

“Viņi man teica, ka mans mazdēls neizdzīvos,” stāsta Zojas māte, “bet tad man viņi pateica, ka viņa aknas spētu palīdzēt viņa mātei un vēl glābt divu cilvēku dzīvības.”

Zoja, izdzirdot šādu opciju, pilnīgi kategoriski atteicās no sava dēla aknām.

Mazais, 7 gadus vecais, Čens to bija dzirdējis un lūdzās mātei, lai ļauj viņam glābt savu dzīvību. “Ļauj man tevi izglābt un ļauj man aiziet.”

Visbeidzot, Zoja piekrita, jo pieņēma apziņu, ka daļiņa no Čena vienmēr būs ar viņu. Pēc pāris dienām Čens nomira un ārsti steidzās veikt procedūru. Puisīša akna perfekti saderēja ar Zojas organismu un tagad viņa ir vesela.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment