7.marta dienas horoskops – domā ar galvu!

1

AUNS Gribēsies šodien pievērsties tikai dzīves jēgai – darbam. Ja darba nav, nododies tā meklējumiem- perspektīva diena.

2

VĒRSIS Savu kaprīzo pusi šodien liec pie malas- tas nenovedīs līdz nekam labam. Centies būt pacietīgs, lai arī būs daudz šķēršļu.

3

DVĪŅI Visus, kuri šodien būs blakus, iepriecināsi līdz pēdējam. Neticami jautrs prāts, kas priekšā teiks:”Ņem to visu vieglāk!”

4

VĒZIS Ja kaut kas nepazīts un slikts cenšas ieraut sevī – neļaujies tam. Saglabā savu nostāju un sapratni par to, kas ir pareizi un kas nav.

5

LAUVA Šodien diena pozitīviem piedāvājumiem. Skrien pakaļ visam, kas Tevi kaut vai mazliet ir uzrunājis.

6

JAUNAVA Nesasteidz lēmumu pieņemšanu. Neapdomība šodien slikti beigsies, tāpēc domā, ko dari. Nauda nāks!

7

SVARI Nevarēsi izvēlēties starp diviem labumiem- palīdzība būs jāmeklē pie draugiem. Šodien nerīkojies spontāni!

8

SKORPIONS Būs ļoti dīvains garastāvoklis jau no paša rīta. Diezin vai šodien vajadzētu pievērsties kam svarīgam un nopietnam.

9

STRĒLNIEKS Šodien gribēsies pārāk daudz- visu nevarēs dabūt, tādēļ dienas beigās nebūs pārāk pozitīvs noskaņojums. Samierinies ar mazumiņu!

10

MEŽĀZIS Lai arī ko Tu darītu, nekas neliksies pietiekami. Nevajag no sevis prasīt pārāk daudz- tas šodien nav nepieciešams.

11

ŪDENSVĪRS Ja koncentrēsies tikai uz vienu, tas arī izdosies. Ja ne – viss būs pilnīgā kišmiš. Izvēlies prioritātes!

12

ZIVIS Šodien kavēsies atmiņās par pagātni- labi vien ir. Tas nesīs tikai pozitīvas emocijas. Lieto šodien daudz šķidruma!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment